Διαμαρτυρία κατά του Γ.Παπανδρέου από τους κατοίκους της Σάμου
Συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποίησε ομάδα πολιτών έξω από ξενοδοχείο του Πυθαγορείου, στο οποίο έχει καταλύσει από τις 5 Αυγούστου ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Οι πολίτες, οι οποίοι διοργάνωσαν την κινητοποίηση με τη χρήση και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάλεσαν τον κ. Παπανδρέου να αποχωρήσει από το νησί, όπου βρίσκεται για διακοπές.
Συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποίησε ομάδα πολιτών έξω από ξενοδοχείο του Πυθαγορείου, στο οποίο έχει καταλύσει από τις 5 Αυγούστου ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Οι πολίτες, οι οποίοι διοργάνωσαν την κινητοποίηση με τη χρήση και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάλεσαν τον κ. Παπανδρέου να αποχωρήσει από το νησί, όπου βρίσκεται για διακοπές.
Η διαμαρτυρία διήρκεσε περίπου μια ώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
- Τσουκαλάς: Ο πρωθυπουργός μάλλον θεωρεί τους αγρότες και συνολικά τους Έλληνες πολίτες λωτοφάγους
- Μπενίν: Απόπειρα πραξικοπήματος – «Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», ασφαλής ο πρόεδρος, λέει η κυβέρνηση
- «Ο κόσμος δεν είναι χαζός» – Ο Βασίλης Μπισμπίκης για το τροχαίο, τους δικούς του ανθρώπους και τον κιτρινισμό
- Αναστάτωση στο Χίθροου: Επίθεση με σπρέι πιπεριού, αναφορές για τραυματίες – Μια σύλληψη
- Πρωτοφανής επίθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ΕΕ μετά το πρόστιμο στο Χ