Intralot: Επαναγοράζει τίτλους ονομαστικής αξίας 111,3 εκατ. ευρώ
H Intralot Luxembourg ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της Προτάσεως προς τους κατόχους (οι Κάτοχοι Τίτλων) των υφιστάμενων Εγγυημένων Ανταλλάξιμων Πιστωτικών Τίτλων (Guaranteed Exchangeable Notes) συνολικής ανεξόφλητης ονομαστικής αξίας €140.000.000 (με ετήσιο επιτόκιο 2,25%), λήξεως το 2013 για αγορά του συνόλου ή μέρους των Τίτλων από τον Προτείνοντα με καταβολή τοις μετρητοίς.
Η Πρόταση έγινε υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο από 17 Ιουνίου 2013 Πληροφοριακό Σημείωμα (Tender Offer Memorandum) που συνέταξε ο Προτείνων.
Η Προθεσμία Λήξης για την Πρόταση ήταν 16.00 (ώρα Λονδίνου) στις 2 Αυγούστου, 2013. Την Ημερομηνία Λήξης η Πρόταση είχε γίνει αποδεκτή για συνολικό ποσό ονομαστικής αξίας €111.300.00.
Ο Προτείνων αποφάσισε να αποδεχτεί (υπό την προϋπόθεση της ικανοποίησης των Όρων ή της παραίτησης από αυτούς κατά την Ημερομηνία Καταβολής) όλες τις έγκυρες προτάσεις αγοράς Τίτλων.
Η Τιμή Επαναγοράς που θα καταβάλει η Ιntralot την Ημερομηνία Καταβολής θα είναι ίση με το 114% της ονομαστικής αξίας εκάστου τίτλου (€57.000 για έκαστο τίτλο ονομαστικής αξίας €50.000), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Κατά συνέπεια το συνολικό τίμημα που θα καταβάλει ο Προτείνων τοις μετρητοίς για όλους τους Τίτλους που έχουν εγκύρως προσφερθεί για αγορά και τους οποίους έχεi αποδεχτεί, συνεπεία της Προτάσεως, θα είναι €126.882.000.
Μετά την εκκαθάριση της Προτάσεως και την ακύρωση των Τίτλων που θα αγοράσει η Προτείνων, η συνολική ονομαστική αξία του ανεξόφλητου κεφαλαίου των Τίτλων θα ανέρχεται στο ποσό των €28.700.000.
Η Intralot διατηρεί το δικαίωμα να αγοράζει μέσω ανοιχτών εντολών, ιδιωτικών συμφωνητικών, προτάσεων αγοράς, προτάσεων ανταλλαγής ή και με άλλους τρόπους, υπό όρους και προϋποθέσεις που θα προσδιορίσει ο Προτείνων, τους Τίτλους που δεν έχουν προταθεί για αγορά και δεν έχουν αγοραστεί δυνάμει της Προτάσεως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
