Καταδικάζουν οι εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ την επίθεση Ζαρούλια κατά Δραγασάκη
Ο σύλλογος εργαζομένων στον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) καταδικάζει απερίφραστα τη φραστική επίθεση της βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη και την κόρη του, η οποία εργάζεται στον Οργανισμό.
Ο σύλλογος εργαζομένων στον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) καταδικάζει απερίφραστα τη φραστική επίθεση της βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη και την κόρη του, η οποία εργάζεται στον Οργανισμό.
«Η επίθεση με φράσεις πεζοδρομίου ενάντια στη συνάδελφό μας, για μας αποτελεί επίθεση για το σύνολο των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ» αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι «το μίσος και η απανθρωπιά στα λεγόμενα της Ζαρούλια ‘τραβούν την κουρτίνα’ και αποκαλύπτουν το μαύρο των ιδεών των υπανθρώπων που συγκροτούν νεοναζιστικές ομάδες όπως η Χρυσή Αυγή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το τέλος του «αφηγήματος» και η απώλεια της ψυχραιμίας για τη Νέα Δημοκρατία
- Το Ιράν απαντά στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ με επιθέσεις στον Κόλπο – Πώς φτάσαμε στον νέο κύκλο έντασης
- ΕΛΑΣ σε ρυθμούς εκλογών – Tέλος Ιουλίου τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442