Με το κινητό στο χέρι την ώρα του σεξ το 20% των νέων Αμερικανών
Νέα αμερικανική δημοσκόπηση γύρω από τις συνήθειες των κατόχων smartphones, έδειξε ότι περίπου το 20% των χρηστών smartphones ηλικίας 18-34 ετών χρησιμοποιεί τη συσκευή κατά τη διάρκεια του… σεξ!
Το 12% πάλι, δήλωσε ότι κάποια στιγμή έχει χρησιμοποιήσει το κινητό του στο ντους. Περισσότερο από το 1/3 των εθελοντών ανέφερε ότι τσέκαρε διαρκώς το κινητό ενόσω βρισκόταν στο σινεμά, ενώ περίπου το 19% έριχνε κλεφτές ματιές στα εισερχόμενα μηνύματα και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ενόσω παρευρισκόταν σε κάποια θρησκευτική τελετή. Ακόμη, το 32% δήλωσε ότι ήταν κολλημένο στη συσκευή του κατά τη διάρκεια κάποιας σχολικής εκδήλωσης.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ερευνών Harris Interactive και χρηματοδοτήθηκε από την εταιρεία τεχνολογίας Jumio.
ΒήμαScience
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της ενόψει του Final 4 του Basketball Champions League
- «Εαρινή Φρυνίχου Unplugged»: Μουσικό φεστιβάλ στο Θέατρο Τέχνης
- Όταν μια κυβέρνηση έχει εξαντλήσει κάθε νομιμοποίηση, το μόνο που απομένει είναι αντιθεσμικά παιχνίδια
- Γαλλία: Το μεγαλύτερο γυμνιστικό θέρετρο του κόσμου «πνίγηκε» από swingers
- Άφαντοι οι δράστες της διπλής επίθεσης σε Νέο Κόσμο και Παγκράτι – Στο νοσοκομείο 14χρονος και 15χρονος
- Πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την ψυχική μας υγεία;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Οι πέντε μεγάλες αλλαγές στα καταναλωτικά δάνεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442