Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023
weather-icon 21o
Aντιγήρανση με τη δύναμη της κβαντικής φυσικής

Aντιγήρανση με τη δύναμη της κβαντικής φυσικής

Συμφώνα με τις αρχές της κβαντικής φυσικής, οι άνθρωποι είναι ηλεκτρικά φορτισμένα όντα και χρειαζόμαστε οξυγόνο για να εξασφαλίσουμε το αρνητικό φορτίο που απαιτεί ο οργανισμός μας για τη βιολογική του ισορροπία. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την ύπαρξη μας και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του οργανισμού μας.

Συμφώνα με τις αρχές της κβαντικής φυσικής, οι άνθρωποι είναι ηλεκτρικά φορτισμένα όντα (από τη φύση μας έχουμε θετικό ηλεκτρικό φορτίο) και χρειαζόμαστε οξυγόνο για να εξασφαλίσουμε το αρνητικό φορτίο που απαιτεί ο οργανισμός μας για τη βιολογική του ισορροπία. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την ύπαρξη μας και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του οργανισμού μας.
Με την πάροδο του χρόνου, τα όργανα του σώματος μας χρειάζονται περισσότερη ενέργεια από αυτή που μεταφέρουν οι πνεύμονες. Κατά την κατανομή ενέργειας, ο οργανισμός μας τροφοδοτεί πρώτα τα ζωτικής σημασίας όργανα, όπως την καρδιά, τη σπλήνα και το συκώτι, αφήνοντας τελευταίο το δέρμα, με αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανσή του. Με την αύξηση της ηλικίας, μία ιδιαίτερα επίσης σημαντική επίπτωση είναι η ανεπαρκής κυτταρική διαίρεση: το δέρμα γίνεται λεπτότερο και χάνει την ελαστικότητά του.

Η Dermionologie – από το “derm” (δέρμα) και το “ion” (κίνωση φορέων ηλεκτρική ενέργειας) – αποτελεί μία καινοτόμο μέθοδο θεραπείας που βασίζεται στις αρχές της κβαντικής φυσικής και βάζει σε πρώτο πλάνο αυτή την κατάσταση. Η μέθοδος χρησιμοποιεί μία «κάσκα», το Dermio Top Head, το οποίο μεταφέρει τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου του ατμοσφαιρικού αέρα στο δέρμα σε μία εξαιρετικά συμπυκνωμένη μορφή.

Δεν διοχετεύει περισσότερα μόρια οξυγόνου στα κύτταρα, από αυτά που μπορούν να απορροφήσουν, έτσι ώστε να μην υπάρχει μία απλή θεραπεία οξυγόνου, αλλά μία ιδιαίτερη θεραπεία ηλεκτρικής ενέργειας. Ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα κύτταρα για το μεταβολισμό τους.

Περισσότερα αρνητικά ιόντα στο δέρμα, σημαίνει:

  • Περισσότερη ενέργεια στα κύτταρα, ορατή βελτίωση της εικόνας του δέρματος, ορατή αναζωογόνηση, αντιγήρανση, μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  • Εξουδετερώνει βιοχημικά το υπερβολικά όξινο pH του δέρματος, βελτιώνει τη σύνθεση κολλαγόνου στα κύτταρα του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, πιο ισχυρός συνδετικός ιστός και δέρμα αισθητά πιο «σταθερό».
  • Αναζωογόνηση των διαδικασιών μεταβολισμού σε όλο το σώμα, εφόσον η ενέργεια από οξυγόνο διοχετεύεται σε όλο το σώμα μέσω του αναπνευστικού συστήματος και του κυκλοφοριακού.

Περισσότερα αρνητικά ιόντα στην ατμόσφαιρα, σημαίνει καθαρός και φρέσκος αέρας – ενέργεια για το σώμα:

  • Σε ένα κλειστό δωμάτιο: 50 έως 250 αρνητικά ιόντα/cm³
  • Στη φύση: έως 1.500 αρνητικά ιόντα/cm³
  • Στην παραλία ή στο βουνό: πάνω από 5.000 αρνητικά ιόντα/cm³
  • Στο Dermio Top Head: πάνω από 5.000.000 αρνητικά ιόντα/cm³

Εφαρμόστε τo Dermionologie μόνη της ή μετά από κάθε θεραπεία προσώπου, ενισχύοντας τα αποτελέσματα αλλά και μειώνοντας το χρόνο αποθεραπείας μετά από: καθαρισμό, ενυδάτωση, σύσφιξη, αντιγήρανση, θεραπεία αναδόμησης, ακμής, υπερμελάγχρωσης, laser, microneedling, peeling, αλλά και πριν και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, μετατρέποντας έτσι την κάθε συνεδρία σε μια πολυθεραπεία και προσδίδοντας μια νέα διάσταση στην αντιγήρανση και την ιατρική αισθητική.

Η θεραπεία είναι ευχάριστη. Διαρκεί μισή ώρα και προτείνονται 10 συνεδρίες μέσα σε 28 ημέρες (όσο δηλαδή και ο κύκλος αναγέννησης του δέρματος).

health.in.gr

Only in

Berlin: Η νέα σειρά του Netflix που θυμίζει La casa de papel έχει δράση και έρωτα

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι και στην Μαδρίτη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023