Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Έλι, το πρώτο μωρό που γεννήθηκε σε νησί του Οχάιο εδώ και 34 χρόνια

Ο Έλι, το πρώτο μωρό που γεννήθηκε σε νησί του Οχάιο εδώ και 34 χρόνια

Είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στο νησί Σάουθ Μπας στο Οχάιο εδώ και 34 χρόνια. Την 1η Ιουνίου ο Έλι Έντουαρντ Χάγιες Χέινεμαν ήρθε στον κόσμο σε ένα μέρος που έχει να δει νεογέννητο πάνω από τρεις δεκαετίες. Παρά το γεγονός ότι στο νησί δεν υπάρχει νοσοκομείο, ο Έλι γεννήθηκε φυσιολογικά και χωρίς κανένα πρόβλημα με τη βοήθεια δύο μαιών που έφτασαν με πλοίο στο Σάουθ Μπας.

Είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στο νησί Σάουθ Μπας στο Οχάιο εδώ και 34 χρόνια. Την 1η Ιουνίου ο Έλι Έντουαρντ Χάγιες Χέινεμαν ήρθε στον κόσμο σε ένα μέρος που έχει να δει νεογέννητο πάνω από τρεις δεκαετίες.

«Το να γεννήσεις ένα μωρό στο νησί δεν είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, καθώς εδώ δεν υπάρχουν νοσοκομεία» είπε ο μπαμπάς του Έλι, Ντάστιν.

Η μαμά του Έλι μεγάλωσε στο Σάουθ Μπας και δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να εγκαταλείψει το μέρος. «Η καρδιά μου θέλει να είναι εδώ» είπε.

Για τη γέννηση του μικρού είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ δύο μαίες ταξίδεψαν τα ξημερώματα με το πλοίο για να φτάσουν στο νησί. Το μωρό γεννήθηκε φυσιολογικό και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

«Ήταν κάτι παραπάνω από καταπληκτικά. Την ώρα που γεννήθηκε ο Έλι υπήρχε ένα υπέροχο ουράνιο τόξο» λέει η τρισευτυχισμένη μητέρα.

Η οικογένεια έχει βαθιές ρίζες από το Οχάιο. Είναι ιδιοκτήτες του οινοποιείου Χέινεμαν που γιορτάζει φέτος τα 125 του χρόνια και είναι το παλαιότερο οικογενειακό οινοποιείο στο Οχάιο. Έτσι ο Έλι, η έκτη γενιά του Χέινεμαν, θα πάρει ως κληρονομιά το οινοποιείο και θα συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση. Τουλάχιστον αυτά τα σχέδια έχουν οι γονείς του…

«Η οικογενειακή επιχείρηση θα είναι σίγουρα στο αίμα του. Τη γνώρισε από τότε που ήταν στην κοιλιά μου, καθώς εγώ βρισκόμουν συνέχεια στα αμπέλια όταν ήμουν έγκυος» τονίζει η μαμά του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024