Η Βουλιαγμένη ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιράλη
Με το σκουφάκι του ΝΟΒ θα αγωνίζεται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ανδρέας Μιράλης, όπως ανακοίνωσε η Βουλιαγμένη. Οι «μπέμπηδες» ήρθαν σε συμφωνία με τον διεθνή πολίστα για 2+1 χρόνια με τον ίδιο να δηλώνει από την πλευρά του έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ για τον ΝΟΒ και ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου καθώς είναι ένας όμιλος με μεγάλο όνομα στο χώρο του υγρού στίβου και η ομάδα του πόλο λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα», είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μπέμπηδων».
Με το σκουφάκι του ΝΟΒ θα αγωνίζεται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ανδρέας Μιράλης, όπως ανακοίνωσε η Βουλιαγμένη. Οι «μπέμπηδες» ήρθαν σε συμφωνία με τον διεθνή πολίστα για 2+1 χρόνια με τον ίδιο να δηλώνει από την πλευρά του έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ για τον ΝΟΒ και ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου καθώς είναι ένας όμιλος με μεγάλο όνομα στο χώρο του υγρού στίβου και η ομάδα του πόλο λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα», είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μπέμπηδων» και πρόσθεσε:
«Δε θέλω να πω μεγάλα λόγια, άλλωστε και η Βουλιαγμένη είναι όμιλος που κρατάει χαμηλούς τόνους. Απλώς θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να αξιοποιήσω αυτή την ευκαιρία και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο ΝΟΒ ανακοινώνει τη συνεργασία του, για 2+1 χρόνια, με το διεθνή υδατοσφαιριστή Ανδρέα Μιράλη.
Ο Ανδρέας γεννήθηκε το 1987 και στην Α1 έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Πανιωνίου (2005-11) και της Χίου (2011-13). Με τον Πανιώνιο αγωνίστηκε σε 2 τελικoύς του LEN Trophy (2009 και 2011).
Ήταν μέλος της Εθνικής μας Ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012) και στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2006, 2010 και 2012. Συμμετείχε, επίσης, στο FINA Cup του 2006 (Βουδαπέστη) ενώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο World League το 2006.
Ο ΝΟΒ καλωσορίζει τον Ανδρέα στην αθλητική του οικογένεια και εύχεται η κοινή τους πορεία να συνδυαστεί με νέες επιτυχίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 87-91: «Πέταξε» την ευκαιρία για «σκούπα» και τώρα… όλα για όλα στο Game 4 (vid)
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442