Έβδομη θέση για τις Σολωμού/Πλατανιώτη στο ντουέτο
Την έβδομη θέση κατέλαβαν οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνης. Το ελληνικό δίδυμο βαθμολογήθηκε με 88.300 και πήρε την καλύτερη θέση στην ιστορία της Ελλάδας σε παγκόσμια πρωταθλήματα στο ντουέτο.
Την έβδομη θέση κατέλαβαν οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνης.
Το ελληνικό δίδυμο βαθμολογήθηκε με 88.300 και πήρε την καλύτερη θέση στην ιστορία της Ελλάδας σε παγκόσμια πρωταθλήματα στο ντουέτο.
Στο μεταξύ, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρωσίδες Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο/Σβετλάνα Ρομάσινα με 97.300, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσαν οι Κινέζες Τινγκτίνγκ Τζιάνγκ/Γουενγουέν Τζιάνγκ (94.900) και οι Ισπανίδες Όνα Καρμπονέλ Μπαγεστέρο/Μαργκαλίντα Κρέσπι Χάουμε (93.800).
Η πρώτη οκτάδα του τελικού στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου:
1. Κολεσνιτσένκο/Ρομάσινα (Ρωσία) 97.300 2. Τ. Τζιάνγκ/Γ. Τζιάνγκ (Κίνα) 94.900 3. Καρμπονέλ Μπαγεστέρο/Κρέσπι Χάουμε (Ισπανία) 93.800 4. Ανανάσοβα/Βολόσινα (Ουκρανία) 92.400 5. Αντάτσι/Ινούι (Ιαπωνία) 91.700 6. Ισαάκ/Τομά (Καναδάς) 90.000 7. Πλατανιώτη/Σολωμού (ΕΛΛΑΔΑ) 88.300 8. Φεντερίτσι/Ράνταλ (Μ. Βρετανία) 87.800 8. Τσερούτι/Φέρο (Ιταλία) 87.800 Δηλώσεις Στη μεταξύ τους χημεία αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους μετά τον τελικό του τεχνικού προγράμματος του ντουέτου οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη, που κατέλαβαν την έβδομη θέση. Η Σολωμού τόνισε: «Γενικά το πρόγραμμά μας ήταν καλό, ένα λαθάκι μας κόστισε τον ένα βαθμό παραπάνω που είχαμε από το πρωινό πρόγραμμα. Είναι γεγονός ότι έχουμε δεθεί αρκετά και το πρόγραμμα βγαίνει τις περισσότερες φορές όπως επιθυμούμε και αυτό αντικατοπτρίζεται με τις θέσεις που παίρνουμε στις μεγάλες διοργανώσεις».
Από την πλευρά της, η Πλατανιώτη επισήμανε: «Η χημεία μας και η συνεργασία μας με τη Δέσποινα μάς χαρίζει τη δυνατότητα να κάνουμε όλο και καλύτερο πρόγραμμα. Μπορεί να μας κόστισε ο βαθμός που χάσαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Προχωράμε για καλύτερα στο ελεύθερο».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Πάολο Βαλέρι έκανε μάθημα στους διαιτητές για τα χέρια και πρόβαλε πέντε φάσεις από το πρωτάθλημα της Super League. Το μάθημα για στημένους αγώνες και τον τζόγο
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 11 πόντους στο στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όμως σκόραρε ελάχιστα στη συνέχεια και γνώρισε τελικά την ήττα από την Χάποελ Τελ Αβίβ (92-88) στη Σόφια.
Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε (6-0) τη Ρεάλ Μαδρίτης και στον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League γυναικών και με συνολικό σκορ 12-2 προκρίθηκε στην τετράδα όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου.
Η ιταλική ιστοσελίδα «Corriere dello Sport» διενεργεί ψηφοφορία για τον ποιον θεωρούν οι Ιταλοί φίλαθλοι καταλληλότερο προπονητή στην Εθνική Ιταλίας μετά τον Γκατούζο. Προηγείται ο Μουρίνιο.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας