Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα του «Ελληνικού Φαρμάκου»

Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα του «Ελληνικού Φαρμάκου»

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα ηλεκτρονική σελίδα «Ελληνικό Φάρμακο» της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.) που έχει στόχο την ενημέρωση του κοινού για τα πλεονεκτήματα των ελληνικών φαρμάκων.

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα ηλεκτρονική σελίδα «Ελληνικό Φάρμακο» της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) που έχει στόχο την ενημέρωση του κοινού για τα πλεονεκτήματα των ελληνικών φαρμάκων.

Το «Ελληνικό Φάρμακο» δεν αποτελεί ένα ακόμα ενημερωτικό site, αλλά μέρος μιας ολοκληρωμένης ενέργειας που στέλνει ένα θετικό μήνυμα προς κάθε έλληνα πολίτη, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδική αξία των επώνυμων ελληνικών φαρμάκων.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας, μέσω μιας εμπειρίας πλοήγησης φιλικής προς το χρήστη, θα μάθουν τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέγουν ελληνικά φάρμακα, όπως η ασφάλεια, η ποιότητα και η αξιοπιστία τους, αλλά και η εμπιστοσύνη που τους δείχνουν οι ασθενείς σε 85 χώρες του κόσμου.

Επιπλέον, θα γνωρίσουν τη συνεισφορά του ελληνικού φαρμάκου και της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας στην οικονομία, στην απασχόληση και στο Σύστημα Υγείας της χώρας μας.

Μεταξύ άλλων θα ενημερωθούν αναλυτικά και για τα γενόσημα φάρμακα, θέμα που απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα.

Καθώς το υψηλό επίπεδο ενημέρωσης στο χώρο του φαρμάκου αποτελεί πάντα πρωταρχικό μέλημα της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, το site θα ανανεώνεται συνεχώς, με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς για την ενημέρωση του κοινού για όλα τα θέματα που έχουν σχέση με το ελληνικό φάρμακο.

health.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024