Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus IS F Coupe 2014: Νέα δυναμική

Lexus IS F Coupe 2014: Νέα δυναμική

Ο φωτογραφικός φακός προδίδει τα σχέδια των Ιαπώνων για ένα νέο coupe επιδόσεων που θα διεκδικήσει μια θέση απέναντι σε μοντέλα όπως η BMW M4 Coupe.

Η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο με αφετηρία το IS το οποίο, εκτός από το coupe αμάξωμά του, θα προσφέρει και εκρηκτικές επιδόσεις.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες το νέο μοντέλο αναμένεται ονομαστεί IS F Coupe ενώ, σύμφωνα με άλλες, το συγκεκριμένο όνομα φέρεται να εγκαταλείπεται προς όφελος του, RC F.

Όπως και να έχει, το ιαπωνικό coupe αναμένεται να έχει μεταξόνιο 2,73 μέτρων, συνολικό μήκος 4,7 μέτρων ενώ το πλάτος του θα φτάνει τα 1,845 μέτρα, μεγέθη που σε συνδυασμό με τις sport επιδόσεις θα το φέρουν αντιμέτωπο με μοντέλα όπως η επικείμενη BMW M4 Coupe.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον επικεφαλής μηχανικό της Lexus, Junichi Furuyama να μην έχει πειστεί για την αξία του οκτακύλινδρου συνόλου των 5,0 λίτρων, εξετάζοντας ήδη το ενδεχόμενο τοποθέτησης, είτε ενός υπετρφοδοτούμενου V6 κινητήρα μικρότερης χωρητικότητας είτε ενός υβριδικού συνδυασμού.

Από αισθητικής πλευράς, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το νέο coupe θα αντλήσει τα αισθητικά του στοιχεία από το LF-CC Concept που η Lexus παρουσίασε στην έκθεση του Παρισιού το 2012, στοιχείο που θα το διαφοροποιήσει αισθητά από το τετράθυρο IS το οποίο και θα έχει ως αφετηρία.

AUTOMEDIA

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024