Τη μεσαία γραμμή του με τον Ρομέου ενίσχυσε ο Πανθρακικός, που ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντος Σάντος Κοραντίνι Ρομέου. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αναχώρησε με την υπόλοιπη αποστολή για την Βουλγαρία.
Την πιο χιουμοριστική στιγμή πριν από το Final Four της Αθήνας χάρισαν Μπαρτζώκας και Γιασικεβίτσιους, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού κάλεσε σε... αγώνα πυγμαχίας τον Λιθουανό!
Εντυπωσιακό φινάλε στη σεζόν πέτυχε ο Ατρόμητος που επικράτησε με 6-0 του υποβιβασμένου Πανσερραϊκού. Εντυπωσιακός ο Στίβεν Τσούμπερ που σημείωσε τέσσερα τέρματα.