Ο Τσίπρας αδυνατεί να διαλύσει τις συνιστώσες, λέει ο Σίμος Κεδίκογλου
Σχολιάζοντας την ομιλία Αλέξη Τσίπρα στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, o κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου έκανε λόγο για «ομιλία γεμάτη ύβρεις και συνθήματα για σφυριά και δρεπάνια», καθώς και για αδυναμία διάλυσης των συνιστωσών. Με ευχές για «περαστικά» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σχολιάζοντας την ομιλία Αλέξη Τσίπρα στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, o κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου έκανε λόγο για «ομιλία γεμάτη ύβρεις και συνθήματα για σφυριά και δρεπάνια».
«Αδύναμος να διαλύσει τις συνιστώσες του, ανίκανος να αντιμετωπίσει την κριτική, ο κύριος Τσίπρας περιορίστηκε σε μια ομιλία γεμάτη ύβρεις» ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το απόγευμα του Σαββάτου.
»Χωρίς καμία καθαρή απάντηση, με συνθήματα για σφυριά και δρεπάνια, το μόνο που θέλει είναι να μας γυρίσει στο παρελθόν»
»Η Ελλάδα έχει ανάγκη να στραφεί στο μέλλον» κατέληξε.
Στην αντίδρασή του, που απεύθυνε τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Στον αμήχανο και εκτός τόπου και χρόνου κυβερνητικό εκπρόσωπο και στους εταίρους του από το ΠΑΣΟΚ ευχόμαστε περαστικά».
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.