Έντονο τρέξιμο και ασκήσεις γρήγορης εναλλαγής της μπάλας περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με υψηλή ένταση και παιχνίδι κατοχής σε μικρό χώρο 5 εναντίον 5 με τρία στηρίγματα. Στο τέλος της προπόνησης υπήρχε και η... τιμωρία του Στέφενς στον Κάτσε, ο οποίος έπιασε την μπάλα με τα χέρια. Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση του ΠΑΟΚ.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.