Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kurland: Ανακαλύψτε την χώρα της ξεκούρασης

Kurland: Ανακαλύψτε την χώρα της ξεκούρασης

Χίλιες και μία νύχτες... Ένα παραμύθι στη Μέση Ανατολή ξεκινά από τα πρώτα μας κιόλας βήματα στον πολυτελή χώρο του Kurland Spa. Μαγική ατμόσφαιρα, αιθέρια έλαια, ζεστός φωτισμός, χαλαρωτική μουσική και αρώματα Ανατολής μας επαναφέρουν από τους δύσκολους και γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, δημιουργώντας ένα χαμόγελο ευτυχίας στα χείλη μας!

Χίλιες και μία νύχτες… Ένα παραμύθι στη Μέση Ανατολή ξεκινά από τα πρώτα μας κιόλας βήματα στον πολυτελή χώρο του Kurland Spa. Μαγική ατμόσφαιρα, αιθέρια έλαια, ζεστός φωτισμός, χαλαρωτική μουσική και αρώματα Ανατολής μας επαναφέρουν από τους δύσκολους και γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, δημιουργώντας ένα χαμόγελο ευτυχίας στα χείλη μας!
Η θεραπευτική δύναμη της φύσης και της επιστήμης βρίσκεται σήμερα στην πρώτη γραμμή για κάθε γυναίκα και άντρα! Στο Kurland Spa ανοίγεται μπροστά μας ένας παραμυθένιος κόσμος χαλάρωσης και ευεξίας που μέχρι πρότινος φάνταζε είδος πολυτελείας για τους περισσότερους από εμάς! Εξατομικευμένες υπηρεσίες σπα προσώπου και σώματος, υπηρεσίες αισθητικής με γερμανική τεχνογνωσία, τιμές προσιτές για όλους, δώρα για τους αγαπημένους μας, εβδομαδιαίες προσφορές προσαρμοσμένες πάντα στην δύσκολη οικονομικά αυτή περίοδο, μικρές πινελιές για ερωτευμένους, μικρά ταξίδια στο κέντρο της πόλης για τον καθένα ξεχωριστά!
Η ευτυχία βρίσκεται μέσα στα απλά και καθημερινά πράγματα. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες και οι ρυθμοί ανεβαίνουν, το μόνο που μας λείπει είναι αυτές οι μικρές αποδράσεις από την πιεστική καθημερινότητα: Δώρα για τον εαυτό μας και επιβράβευση για τις καθημερινές δυσκολίες, γιατί πάνω απ’ όλα αυτό που έχει την κυριότερη σημασία είναι η προσωπική ευτυχία και οι απλές χαρές της ζωής.

Από την κορυφή έως τα νύχια…
Με γνώμονα λοιπόν την καλύτερη εξυπηρέτηση και το χαμόγελο ευτυχίας στα χείλη, το Kurland Spa ως μέλος του ομίλου Kord Group, που περιλαμβάνει και την καταξιωμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών BERGMANN KORD, εγγυάται την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας όχι μόνο όσον αφορά την περιποίηση προσώπου και σώματος αλλά και των μαλλιών. Θεραπείες αναζωογόνησης και ενδυνάμωσης μαλλιών, hair spa treatments, δίνουν το “final touch” στην περιποίηση κάθε επισκέπτη μέχρι εκείνοι να πάρουν το δρόμο της επιστροφής, γεμάτοι ευεξία και πλήρως ανανεωμένοι.

Tips:

  • Κάνοντας like στη σελίδα του Kurland Spa στο Facebook (Kurland Spa Athens), ενημερώνεστε για τις εβδομαδιαίες προσφορές αποκλειστικά για τους φίλους του Kurland Spa
  • Μέσω του E-shop του Kurland Spa, αγοράζετε εύκολα Δωροεπιταγές Spa για τους αγαπημένους σας

Kurland Spa
Λ. Κηφισίας 348, στο Χαλάνδρι (ακριβώς απέναντι από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ – με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης)
Τ. 210 6828888 | F. 210 6828188 | E. info@kurland.gr | W. www.kurland.gr

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024