
Προσωρινά κρατούμενα τα τρία στελέχη του ΣΔΟΕ για το «φακελάκι»
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ που κατηγορούνται ότι ζητούσαν από ιδιοκτήτη καταστήματος της Θεσσαλονίκης «φακελάκι» 25.000 ευρώ προκειμένου να μη βεβαιώσουν πρόστιμο, το οποίο, όπως ισχυρίζονταν, μπορούσε να φτάσει τις 100.000 ευρώ.
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ που κατηγορούνται ότι ζητούσαν από ιδιοκτήτη καταστήματος της Θεσσαλονίκης «φακελάκι» 25.000 ευρώ προκειμένου να μη βεβαιώσουν πρόστιμο, το οποίο, όπως ισχυρίζονταν, μπορούσε να φτάσει τις 100.000 ευρώ.
Οι τρεις κατηγορούμενοι, ένας 60χρονος προϊστάμενος ελεγκτικού τμήματος της περιφερειακής διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας, ο 55χρονος αναπληρωτής του κι ένας 37χρονος ελεγκτής, απολογήθηκαν ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας, αρνούμενοι το σύνολο των κατηγοριών.
Τελικά, και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε βιομηχανική ζώνη εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης με drones
- Κύπρος: Το προσχέδιο Ολγκίν για λύση του Κυπριακού αποκαλύπτει η Independent
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε τροχαίο με ακινητοποιημένα οχήματα λόγω προηγούμενης σύγκρουσης
- Συρία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διορισμένου κοινοβουλίου
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442