Άνδρας προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βουλγαρίας
Άνδρας που αγνοείτο τις τελευταίες δύο ημέρες περιλούστηκε με βενζίνη και προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί μπροστά από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βουλγαρίας. Τελικά, τον απέτρεψε η αστυνομία. Το περιστατικό έρχεται ενώ στη χώρα συνεχίζονται για 28η ημέρα οι διαδηλώσεις εναντίον της κυβένρησης Ορεσάρσκι.
Άνδρας που αγνοείτο τις τελευταίες δύο ημέρες περιλούστηκε με βενζίνη και προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί μπροστά από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βουλγαρίας. Τελικά, τον απέτρεψε η αστυνομία. Το περιστατικό έρχεται ενώ στη χώρα συνεχίζονται για 28η ημέρα οι διαδηλώσεις εναντίον της κυβένρησης Ορεσάρσκι.
Ο Τσαβντάρ Γιάνεφ περιλούστηκε μπροστά στην έδρα του Δικαστηρίου στη Σόφια με βενζίνη την Πέμπτη, αλλά η αστυνομία τον εμπόδισει να αυτοπυρποληθεί.
Ο άνδρας, ο οποίος είπε ότι είναι απελπισμένος επειδή έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη εξετάστηκε από ιατρική ομάδα. Ο γενικός εισαγγελέας Σοτίρ Τσατσάροφ βγήκε από το δικαστικό μέγαρο και συζήτησε μαζί του.
Ο εισαγγελέας είπε ότι ο Γιάνεφ και η σύζυγός του θα γίνου δεκτοί και θα μιλήσουν με τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου.
Νωρίτερα το πρωί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά από την έδρα του Ανώτατου Δικαστηρίου διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στο δικαστικό σύστημα καταγγέλλοντας ότι είναι υπό την ομηρεία οργανωμένων εγκληματικών ομάδων.
Το Ανώτατο Δικαστήριο αναμένεται να ψηφίσει για την πειθαρχική ποινή της απόλυσης σε βάρος του εισαγγελέα της Σόφιας Νικολάι Κοκίνοφ με αφορμή τη σκανδαλώδη ηχογραφημένη συνομιλία με τον πρώην υπουργό Γεωργίας, Μίροσλαβ Ναϊντένοφ και τον πρώην πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ που διέρρευσε στα ΜΜΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Καίτη Γαρμπή: Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Ενισχύθηκε η δύναμη της Πυροσβεστικής και συνδράμει ελικόπτερο – Ήχησε 112
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μνημείο κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους μικρομεσαίους, στοχεύει στους συνταξιούχους- Η «κοινωνική συμμαχία» του Ανδρουλάκη και η φυγή προς τα μπρος
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442