Η αριστερή ηγεμονία του ’80 ευθύνεται για την κρίση, επαναλαμβάνει ο Βορίδης
Τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Δεξιάς και Σοσιαλδημοκρατίας προτάσσει με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, ενώ επιμένει ότι συνδέεται η σημερινή κρίση με την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς τη δεκαετία του '80.
Τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Δεξιάς και Σοσιαλδημοκρατίας προτάσσει με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Αττικής Μάκης Βορίδης και επιμένει ότι άλλη η δουλειά της κυβέρνησης και άλλη αυτή της Νέας Δημοκρατίας.
Υπεραμύνεται της σύνδεσης της δημοσιονομικής κρίσης με την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, λέγοντας ότι πολιτική της έκφραση υπήρξε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80.
Διαχωρίζει όμως το ΠΑΣΟΚ εκείνης της εποχής από το σημερινό υπογραμμίζοντας ότι σε πολλά θέματα έχει τηρήσει μια συγκροτημένη και υπεύθυνη στάση.
Ο κ. Βορίσης υποστηρίζει ότι περαιτέρω κυβερνητική συνεργασία δεν σημαίνει ότι η Δεξιά είναι ίδια με την Σοσιαλδημοκρατία. Προβάλλει συνεχώς τον όρο «Δεξιά» με την επισήμανση ότι οι άνθρωποι της Δεξιάς «είμαστε» στη Νέα Δημοκρατία, η οποία εκφράζει, όπως διευκρινίζει, την εθνική, λαϊκή και κοινωνική Δεξιά.
Αρνείται ξεκάθαρα τον χαρακτηρισμό «ακροδεξιός», αλλά και την προοπτική συνεργασίας της ΝΔ με την Χρυσή Αυγή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στον Λευκό Οίκο – Τον είχαν ειδοποιήσει να «μείνει μακριά»
- Ισχυρές εκρήξεις στo Kίεβο σε μεγάλης κλίμακας επίθεση της Ρωσίας
- Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ σε αντίποινα για το χτύπημα στην φοιτητική εστία στο Λουγκάνσκ [βίντεο]
- Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Συναγερμός στη Μυστική Υπηρεσία – Δύο τραυματίες [βίντεο]
- Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το πλαίσιο για την ειρήνη μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Primera Division: Υποβιβασμός για Τζιρόνα και Μαγιόρκα – Στο Conference League η Χετάφε
