Τη δεύτερη θέση και κατ' επέκταση το ασημένιο μετάλλιο στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ των Μεσογειακών αγώνων της Μερσίνης κατάκτησαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη. Το νεοσύστατο ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε στον τελικό από τις Ιταλίδες Γκρέτα Τσικολάρι και Μάρτα Μενεγκάτι με 2-0 (21-13, 21-16), κρατά όμως ως θετικό ότι έφτασε στην πρώτη διάκρισή του και θα συνεχίσει στο παγκόσμιο σιρκουί με ενισχυμένη ψυχολογία.
Τη δεύτερη θέση και κατ’ επέκταση το ασημένιο μετάλλιο στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ των Μεσογειακών αγώνων της Μερσίνης κατάκτησαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη.
Το νεοσύστατο ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε στον τελικό από τις Ιταλίδες Γκρέτα Τσικολάρι και Μάρτα Μενεγκάτι με 2-0 (21-13, 21-16), κρατά όμως ως θετικό ότι έφτασε στην πρώτη διάκρισή του και θα συνεχίσει στο παγκόσμιο σιρκουί με ενισχυμένη ψυχολογία.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.