100 νέοι κερδίζουν τη μάχη με τα ναρκωτικά και επιστρέφουν στην κοινωνία
Το Σάββατο 29 Ιουνίου, 100 άτομα, μία ακόμα φουρνιά νέων ανθρώπων που κατάφερε, σε πείσμα της σημερινής αντίξοης οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας, να βρει το δρόμο της επιστροφής στη ζωή μέσα από τα προγράμματα απεξάρτησης, συμμετέχει στη θερινή Τελετή Αποφοίτησης του ΚΕΘΕΑ στο Κάστρο της Καλαμάτας στις 20:00 το βράδυ.
Το Σάββατο 29 Ιουνίου, 100 άτομα, μία ακόμα φουρνιά νέων ανθρώπων που κατάφερε, σε πείσμα της σημερινής αντίξοης οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας, να βρει το δρόμο της επιστροφής στη ζωή μέσα από τα προγράμματα απεξάρτησης, συμμετέχει στη θερινή Τελετή Αποφοίτησης του ΚΕΘΕΑ στο Κάστρο της Καλαμάτας στις 20:00 το βράδυ.
Η Τελετή Αποφοίτησης του ΚΕΘΕΑ στέλνει το μήνυμα ότι η απεξάρτηση είναι όχι μόνο εφικτή αλλά και η πιο αποτελεσματική απάντηση που διαθέτει η κοινωνία μας απέναντι στο μεγάλο ανθρώπινο και κοινωνικό κόστος της εξάρτησης, αρκεί να διασφαλίσουμε το δικαίωμα των εξαρτημένων σε θεραπεία. Δείχνει επίσης ότι τα χρήματα που δαπανά η πολιτεία πιάνουν τόπο, όταν τα διαχειρίζεται ένας οργανισμός με δέσμευση στο σκοπό του, τεχνογνωσία, χρηστή διαχείριση και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια και την ελληνική κοινωνία.
Η θερινή Τελετή Αποφοίτησης του ΚΕΘΕΑ διοργανώνεται από το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ που έχει έδρα την Καλαμάτα, με την ευγενική υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντών της πόλης, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει τη λειτουργία του.
Η προσπάθεια του ΚΕΘΕΑ σήμερα, που η κρίση εντείνει τις εξαρτήσεις και το κοινωνικό αποκλεισμό, συνεχίζεται με προγράμματα στο δρόμο, τις φυλακές και σε περισσότερες από 20 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, κρατώντας ζωντανή την προοπτική της θεραπείας και της ένταξης.
health.in.gr
- Άρσεναλ και Μπριζ συμφώνησαν και ο Τζόλης γίνεται οριστικά «κανονιέρης»! (pic)
- Στην εποχή του ΑΙ χωρίς ευταξία… δίσκο δεν κρατάς – Viral η αγγελία για σερβιτόρο
- Το «καρφί» Μητσοτάκη στον Σαμαρά
- Χάρης Τζήμητρας στο in: Η Τουρκία συνεχίζει τις παραβατικές ενέργειες και επιβραβεύεται από τους συμμάχους
- Δικομανείς λόγω πανικού, στελέχη της ΝΔ προκαλούν τον Δημητριάδη να κάνει μήνυση στον Γλαβίνα που ασκεί κριτική
- Στη Ρόδο το Super Cup – Αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν
- Ο Τζον Γουότερς απεχθάνεται το καλό γούστο, τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ και (πλέον) τα ναρκωτικά
- Γένοβα: Βαριές «καμπάνες» στους κατηγορούμενους για την κατάρρευση γέφυρας με 43 νεκρούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442