Ο Σύλλογος «Η Αγκαλιά» στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελληνικά»
Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» συμμετέχει στην Έκθεση-Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελληνικά» στη Μαρίνα Αλίμου από την Πέμπτη 20 έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 και μας περιμένει για να ενημερωθούμε για το έργο του.
Το Παραδοσιακό και Βιολογικό Χωριό αποτελείται από ξύλινα σπίτια, όπου ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει και να γευτεί παραδοσιακά προϊόντα διατροφής, ποτά και χειροτεχνήματα από όλη την Ελλάδα.
«Η Αγκαλιά» συμμετέχει με δικό της περίπτερο, στο οποίο θα βρείτε σπιτικά γλυκά, παραδοσιακά τρόφιμα και φυτικά καλλυντικά, προσφορές φίλων και εθελοντών της Αγκαλιάς.
Με τις αγορές σας ενισχύετε τα παιδιά της Αγκαλιάς.
Είσοδος Ελεύθερη – Δωρεάν Κεράσματα
Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:
- Καθημερινά από 19:00 έως 24:00
- Σαββατοκύριακο από 10:00 έως 24:00
Μαρίνα Αλίμου
Πρόσβαση: Τραμ (Στάση Μαρίνα Αλίμου) – Λεωφορεία (2η Στάση Καλαμακίου)
health.in.gr
- Ρολάν Γκαρός: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη – Χτυπάει «κόκκινο» ο υδράργυρος στο Παρίσι!
- Στο λάκκο των λεόντων
- Καταγγελία σοκ: Γαλλίδα ψυχίατρος καταγγέλλει βιασμό στην Κρήτη – «Ήταν με τη θέλησή της» λέει ο καταγγελλόμενος
- Η παλαιότερη γέφυρα του Παρισιού μετατράπηκε σε «σπηλιά»
- Ρατσιστική επίθεση σε τρανς γυναίκα στην Καλλιθέα – Την εξύβρισαν και την παρέσυραν με ΙΧ – Τέσσερις συλλήψεις
- Κοινωνικός Τουρισμός: Τα ψιλά γράμματα και οι παγίδες

