Tom Kristensen: Επιτέλους μάχη με την Porsche
Ο κορυφαίος οδηγός της Audi, Tom Kristensen, ανυπομονεί για τον αγώνα του 2014 στο Le Mans, όταν θα έχει αντίπαλο και την Porsche.
Ανυπόμονος να δώσει μάχη με την Porsche στον αγώνα της επόμενης χρονιάς στο Le Mans, είναι ο κορυφαίος οδηγός της Audi, Tom Kristensen.
O οκτώ φορές νικητής στον θρυλικό 24ωρο αγώνα αντοχής που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου, φέτος θα συμμετέχει μαζί με τους Allan McNish και Loic Duva στο τιμόνι ενός Audi R18 e-tron Quattro.
Ωστόσο, το μυαλό του βρίσκεται ήδη στον αγώνα του 2014, όπου θα έχει τον ανταγωνισμό και της Porsche, της «αδερφής» εταιρείας του Volkswagen Group.
«Η Porsche επιστρέφει και αυτό είναι θαυμάσιο. Το Le Mans πρέπει να είναι όσο πιο σκληρό γίνεται και ο Ferdinand Piech (πρόεδρος του VW Group) λατρεύει τις οικογενειακές μάχες!» δήλωσε ο 46χρονος Δανός.
Για το έμψυχο δυναμικό της Porsche, τους οδηγούς της LMP1 Hybrid, ο Tom Kristensen είπε ότι «… γνωρίζουμε τους Timo Bernhard and Romain Dumas από τότε που ήταν στην Audi. Τώρα θα τους γνωρίσουμε καλύτερα».
Σημειώνεται ότι η Porsche γνώρισε δοξασμένες στιγμές στο Le Mans καθώς μετράει 16 νίκες, τις περισσότερες από οποιαδήποτε μάρκα.
auto.in.gr
- Τουλάχιστον 655 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο τους δύο πρώτους μήνες του 2026
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί την επιβίωση των κτηνοτρόφων αντί να δώσει λύση στην ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Ο Μέσι… τα ‘χει 900: Ιστορικό ορόσημο για τον θρύλο της μπάλας (vid)
- Aπεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στις φορολογικές υπηρεσίες
- Κικίλιας: «Προτεραιότητά μας η προστασία των Ελλήνων ναυτικών και της ελληνικής ναυτιλίας»
- Σκύλος: Πόσο ασφαλή είναι τα λουριά που αυξομειώνεται το μήκος τους;
