Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα εσώρουχα της Gisele

Τα εσώρουχα της Gisele

Το τοπ-μόντελ από τη Βραζιλία λανσάρει τη δική του σειρά εσωρούχων.

Δημέλλια Τζάρτζου

Η Gisele Bündchen αποκαλύπτει τη νέα της κολεξιόν Boudoir, Python και Princess της εταιρείας της Gisele Bündchen Brazilian Intimates, την οποία διαφημίζει η ίδια, σε συνεργασία με τη βραζιλιάνικη εταιρεία Hope.
Όπως αναφέρει, η επιλογή των εσωρούχων δείχνει την προσωπικότητα και τους σκοπούς μιας γυναίκας, οπότε σχεδιάζει εσώρουχα για κάθε στυλ και περίσταση, με ένα αισθησιακό και κομψό χαρακτήρα. Αυτή η νέα συλλογή είναι πολύ ιδιαίτερη και περιλαμβάνει μεταξωτά σωμών, σέξι μαύρα και άκρως θηλυκά εσώρουχα από σατέν και δαντέλα σε καινούργιες αποχρώσεις και μοναδικά σχέδια που κάνουν τη διαφορά.
Τα εσώρουχα διατίθενται ήδη προς πώληση από τις 11 Ιουνίου 2013 στο site της εταιρείας www.giseleintimates.com
Αυτή δεν είναι όμως η μοναδική επαγγελματική δραστηριότητα της Gisele Bündchen, η οποία παρότι γέννησε μόλις πριν έξι μήνες το δεύτερο παιδί της, Vivian, είναι σε άριστη φόρμα και έχει κάνει κάποιες εξίσου σημαντικές δουλειές.

Δύο μήνες αφότου έγινε μητέρα, φωτογραφήθηκε στη βραζιλιάνικη έκδοση της Vogue από το Mario Testino, έγινε το «πρόσωπο» της νέας καμπάνιας της Chanel 2013 για το Les Beiges (make-up), εκστρατεία που επίσης επιμελήθηκε ο Testino, και πρόσφατα πόζαρε για το τεύχος Ιουνίου της ιταλικής Vogue με θέμα τη γυναικεία περιποίηση.
Το τελευταίο διάστημα είναι ελαφρώς αποτραβηγμένη από πολλές μεγάλες εκδηλώσεις, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στη νεόχτιστη βίλα των 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο Brentwood του Λος Άντζελες και περνώντας χρόνο με τη μικρή Vivian, τον τρίχρονο Benjamin και τον πεντάχρονο John από τον πρώτο γάμο του Tom με την ηθοποιό Bridget Moynahan . Παρόλα αυτά δεν παραλείπει να πραγματοποιεί συχνές celebrity εμφανίσεις στο πλάι του συζύγου της, Tom Brady, παίκτη του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

woman.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024