Πτώση 16,5% στο εμπόριο αυτοκινήτων το α’ τρίμηνο του 2013
Πτωτικά κινήθηκε και το α' τρίμηνο του 2013 ο τζίρος στο εμπόριο, αλλά και τη συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, καθώς και στο εμπόριο ανταλλακτικών.
Πτωτικά κινήθηκε και το α΄ τρίμηνο εφέτος ο τζίρος στο εμπόριο, αλλά και τη συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, καθώς και στο εμπόριο ανταλλακτικών.
Με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο δείκτης κύκλου εργασιών στο εμπόριο, συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και εμπόριο συναφών ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, παρουσίασε μείωση 12,1% το α’ τρίμηνο 2013 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του α’ τριμήνου 2012, έναντι μείωσης 36% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2012 προς το 2011.
Ο ίδιος δείκτης, το α’ τρίμηνο 2013 σε σύγκριση με τον δείκτη του δ’ τριμήνου 2012, παρουσίασε μείωση 16,5%, έναντι μείωσης 24,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2012 προς το 2011.
Ο δείκτης κύκλου εργασιών στο εμπόριο αυτοκινήτων, εμφάνισε μείωση 16,9% το α’ τρίμηνο 2013 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του α’ τριμήνου 2012, έναντι μείωσης 40,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2012 προς το 2011.
Ο ίδιος δείκτης, το α’ τρίμηνο 2013 σε σύγκριση με τον δείκτη του δ’ τριμήνου 2012, παρουσίασε μείωση 16,6% έναντι μείωσης 29,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2012 προς το 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θάσος: Προσποιήθηκε τον αδελφό της για να βρει την πρώην γυναίκα του ο 55χρονος
- LIVE: Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- «Να μπλοκαριστεί!» – Σφοδρές αντιδράσεις για την εξαγορά της Warner Bros. από το Netflix – Τα πέντε σημεία
- Φάμελλος από το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι «γαλάζιες ακρίδες» φάγανε τα δισεκατομμύρια των τίμιων αγροτών
- LIVE: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου
- Νίκος Ρωμανός: Είμαι μάρτυρας μιας ωμής επίδειξης ρεβανσισμού – Η δικαιοσύνη επικρατεί μόνο με ελευθερία

