Στις 20 Ιουνίου επιστρέφει η Εφαρμογιάδα στο BIOS
Για τρίτη φορά διοργανώνεται στις 20 Ιουνίου η Εφαρμογιάδα, ο διαγωνισμός που αναδεικνύει τις καλύτερες εφαρμογές για φορητές συσκευές και προβάλλει τους ιδιώτες developers και τα μικρά επιχειρηματικά σχήματα. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει τις καινοτόμες ιδέες στο πεδίο των εφαρμογών και να δώσει την ευκαιρία σε developers και startups να προβάλλουν τη δουλειά τους σε επενδυτές, σε επιχειρήσεις που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό και στο κοινό.
Για τρίτη φορά διοργανώνεται στις 20 Ιουνίου η Εφαρμογιάδα, ο διαγωνισμός που αναδεικνύει τις καλύτερες εφαρμογές για φορητές συσκευές και προβάλλει τους ιδιώτες developers και τα μικρά επιχειρηματικά σχήματα.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει τις καινοτόμες ιδέες στο πεδίο των εφαρμογών και να δώσει την ευκαιρία σε developers και startups να προβάλλουν τη δουλειά τους σε επενδυτές, σε επιχειρήσεις που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό και στο κοινό.
Περισσότερα από 200 άτομα παρακολούθησαν τις δύο πρώτες Εφαρμογιάδες, τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο του 2012, ενώ ο διαγωνισμός προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών εντύπων, ραδιοφωνικών σταθμών και τηλεοπτικών καναλιών, μεταξύ τους και του Βήμα FM.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν στην ιστοσελίδα www.efarmogiada.gr.
Ο αριθμός των εφαρμογών που συμμετέχουν ανά Εφαρμογιάδα δεν ξεπερνά τις 12, ωστόσο, οι επιπλέον συμμετοχές παίρνουν άμεσα σειρά προτεραιότητας για την επόμενη Εφαρμογιάδα.
Την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, ο κάθε developer πραγματοποιεί μια 5λεπτη παρουσίαση της εφαρμογής του και το κοινό ψηφίζει για τις τρεις καλύτερες εφαρμογές.
Η Εφαρμογιάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου στο BIOS, διοργανώνεται από την Twilight Zone Publications και το appgaraz.gr. Μεγάλος Χορηγός του διαγωνισμού είναι η WIND.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 54χρονο – Τη Δευτέρα η απολογία του
- Τι αλλάζει στον εξωδικαστικό μηχανισμό – Τα SOS για την ένταξη οφειλετών
- Άλλη μια δημοσιογράφος είναι πολύ κακή στη δουλεία της για τον Ντόναλντ Τραμπ – Τι τον εξόργισε
- Πύργος: Μετέφερε στο νοσοκομείο νεκρό άνδρα μέσα στο πορτ μπαγκάζ
- Άδειες κρατουμένων με «βραχιολάκι» σε όλη τη χώρα – Από 18/5 η καθολική λειτουργία της ηλεκτρονικής επιτήρησης
- Ιαπωνία – Ελλάδα 16-22: Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Εθνική πόλο Γυναικών

