Στη Θεσσαλονίκη για τις εσωκομματικές εκλογές ο Ευ.Βενιζέλος
Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης θα ψηφίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη των νέων Γραμματειών των οργανώσεων του Κινήματος. Το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Νεάπολης-Συκεών και θα μιλήσει για θέματα κοινωνικής πολιτικής.
Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης θα ψηφίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη των νέων Γραμματειών των οργανώσεων του Κινήματος.
Το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Νεάπολης-Συκεών και θα μιλήσει για θέματα κοινωνικής πολιτικής στο πρώην δημαρχείο Νεάπολης.
Στην ομιλία του ο κ. Βενιζέλος θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη άμεσης προώθησης των προγραμμάτων ανάσχεσης της ανεργίας, στην ανάγκη να βελτιωθεί όσο γίνεται περισσότερο το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, στην ανάγκη να διατηρηθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, στην ανάγκη να είναι όσο γίνεται δικαιότερος ο ενιαίος φόρος ακινήτων, υπέρ των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων.
Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι ήδη έχει κατατεθεί και πρόκειται να συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα, επίκαιρη επερώτηση του ΠΑΣΟΚ για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας και ιδίως του ΕΟΠΥΥ που το ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι είναι το πρώτο ίσως πρόβλημα στην καθημερινότητα του πολίτη και στο οποίο πρέπει να δοθεί άμεση έμπρακτη απάντηση εκ μέρους της κυβέρνησης.
Οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών, Α’και Β’Θεσσαλονίκης, Χρόνης Μακρίδης και Κώστας Πέικος, καθώς και ο υπεύθυνος για οργανωτικά θέματα στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία Χρήστος Παπαστεργίου έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου για τις εσωκομματικές εκλογές.
Εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συμμετοχή υποψηφίων, λέγοντας πως στη μεγάλη πλειοψηφία τους δεν έχουν θητεύσει σε κομματικά όργανα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν, στην Α’ Θεσσαλονίκης θα στηθούν 17 κάλπες στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, στα Διαμερίσματα Β’, Γ’, Δ’, Ε’, στην Τριανδρία, τους Αμπελόκηπους, τη Μενεμένη, την Καλαμαριά, τον Εύοσμο, τις Συκιές, τη Νεάπολη, τα Πεύκα, τον Άγιο Παύλο και τον Δήμο Παύλου Μελά.
Για τις 15 θέσεις στη Νομαρχιακή Επιτροπή έχουν κατατεθεί 29 υποψηφιότητες.
Στη Β΄Θεσσαλονίκης θα στηθούν τουλάχιστον 8 κάλπες, μία σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο, και υπάρχουν 13 υποψήφιοι για τις 11-13 θέσεις στη Νομαρχιακή Επιτροπή.
Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και όποιος ψηφίζει θα πληρώνει 2 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο χυμός πορτοκάλι κάνει καλό αλλά δεν λειτουργεί σε όλους το ίδιο
- Ο αριθμός 485 λέει την αλήθεια: Οι Δήμοι χτίζουν ευρωπαϊκά δίκτυα
- Καλύβια: Το ελληνικό FBI ψάχνει περισσότερα στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ επιβεβαιώνει «έρευνα» για πιθανούς θανάτους οφειλόμενους στα εμβόλια κατά της COVID


