To artshot υποδέχεται το καλοκαίρι με την ομαδική έκθεση summer lovers
Σε γειτονιά τέχνης και πολιτισμού μετατρέπεται η οδός Παρθενώνος, με μια νέα γκαλερί να ανοίγει την πόρτα της στο κοινό. Το artshot έχει εγκαίνια απόψε, Πέμπτη, με την ομαδική έκθεση «summer lovers». Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Σοφία Γαϊτάνη, Γιώργος Συρίγας, Μενέλαος Μυρίλλας, Μαρία Μαράκη, Πάνος Απέργης και Θάνια Σαμιωτάκη, με δημιουργίες σε καμβά, έργα από πορσελάνη, γλυπτά με χαρτί, κεραμικά, φωτογραφία και κόσμημα.
Σε γειτονιά τέχνης και πολιτισμού μετατρέπεται η οδός Παρθενώνος, με μια νέα γκαλερί να ανοίγει την πόρτα της στο κοινό. Το artshot έχει εγκαίνια απόψε, Πέμπτη, και σε συνεργασία με την art 10 gallery παρουσιάζει την ομαδική έκθεση «summer lovers».
Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Σοφία Γαϊτάνη, Γιώργος Συρίγας, Μενέλαος Μυρίλλας, Μαρία Μαράκη, Πάνος Απεργης και Θάνια Σαμιωτάκη, με δημιουργίες σε καμβά, έργα από πορσελάνη, γλυπτά με χαρτί, κεραμικά, φωτογραφία και κόσμημα.
Το artshot βρίσκεται στην οδό Παρθενώνος 39, στη σκιά της Ακρόπολης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Σέρβοι για Σπανούλη κι Eρυθρό Αστέρα: «Σοβαρή στασιμότητα, πρώτο φαβορί ο Ναβάρο»
- Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με θύματα πατέρα και γιο
- Οι νέοι κουράστηκαν από το dating και μένουν single – Το solo maxxing γίνεται επιλογή ζωής
- Λυκαβηττός: Τρόμος για 22χρονη – Άγνωστος την ακολούθησε και της επιτέθηκε
- Ο Άντριου Μακάρθι δεν φίλησε ποτέ την Λάιζα Μινέλι
- Τραμπ: «Λίγη σιωπή θα έκανε καλό» – Δεν έχει ενημερωθεί για αναστολή των συνομιλιών με την Τεχεράνη




