Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μετέβη από την κλινική απευθείας στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας του, εν όψει του πρώτου τελικού με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Α1, την ερχόμενη Παρασκευή (7/6, 20:00).
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μετέβη από την κλινική απευθείας στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας του, εν όψει του πρώτου τελικού με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Α1, την ερχόμενη Παρασκευή (7/6, 20:00).
Ο Λο είχε εισαχθεί με γαστρεντερικές διαταραχές δύο φορές μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και αφού υποβλήθηκε σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις και σύμφωνα με τη διάγνωση ταλαιπωρείται από φλεγμονή του εντέρου.
Ακολουθεί ήδη θεραπευτική αγωγή για κολίτιδα εν αναμονή περισσότερων αποτελεσμάτων από τις εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί. Ο Λο δεν θα προπονηθεί την Τετάρτη, καθώς είναι εξαντλημένος, αλλά δεν αποκλείεται να καταφέρει να προπονηθεί την Πέμπτη.
Δεδομένο είναι πως ο Λο δεν θα είναι σε ιδανική κατάσταση για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας θα αποφασίσει αν θα τον αφήσει εκτός δωδεκάδας ή αν θα τον δηλώσει.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Φερνάντο Μπελούτσι φιλοξενεί διάφορες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, αλλά και της μουσικής στο πρότζεκτ «Club Atletico Rock & Roll» που «τρέχει» στο YouTube.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.