Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τις εγκαταστάσεις της Cosco στον Πειραιά επισκέφθηκε ο Κ.Παπούλιας

Τις εγκαταστάσεις της Cosco στον Πειραιά επισκέφθηκε ο Κ.Παπούλιας

Τις εγκαταστάσεις της Cosco στον Πειραιά επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ναυτιλίας Κ.Μουσουρούλη. «Ήταν μια θαυμάσια επίσκεψη και έζησα ακριβώς αυτή την αποδοτικότητα της ελληνοκινεζικής συνεργασίας» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος.

Τις εγκαταστάσεις της Cosco στον Πειραιά επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη.

Τον κ. Παπούλια υποδέχθηκαν ο αναπληρωτής διευθυντής του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, Άγγελος Καρακώστας, ο διευθύνων σύμβουλος Captain Φου Τσενγκ Κιου και ο πρεσβευτής της ΛΔ της Κίνας στην Ελλάδα Ντου Κιουέν.

Ο Πρόεδρος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και συγκεκριμένα στις πέντε νέες γερανογέφυρες και στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον προβλήτα ΙΙΙ η οποία αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία από 1η Ιουλίου 2013.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε τους εργαζόμενους στο επιχειρησιακό ηλεκτρονικό τμήμα (control room) του ΣΕΠ όπου γίνεται η διαχείριση των πλοίων και των κοντέινερ και μίλησε μαζί τους.

«Βλέπω ότι όλοι εδώ είστε νεολαία» είπε ο Κάρολος Παπούλιας και οι εργαζόμενοι απάντησαν με τη σειρά τους «είμαστε ευχαριστημένοι που δουλεύουμε εδώ και οι συνθήκες είναι πολύ καλές».

«Όταν οι συνθήκες είναι σωστές, τότε και οι εργαζόμενοι μπορεί να αποδίδουν καλύτερα», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Ήταν μια θαυμάσια επίσκεψη και έζησα ακριβώς αυτή την αποδοτικότητα της ελληνοκινεζικής συνεργασίας» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Κάρολος Παπούλιας.

Νομίζω ότι περιμένουμε κι άλλους επενδυτές από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, είπε ο Πρόεδρος και χαρακτήρισε πολύ καλό ότι περίπου 1.000 εργαζόμενοι διαβιούν κάτω από καλές συνθήκες εργασίας και είναι ικανοποιημένοι.

Ο υπουργός Ναυτιλίας Κ.Μουσουρούλης δήλωσε ότι με τη σημερινή επίσκεψη του Προέδρου στις εγκαταστάσεις έγινε μια παρουσίαση του επενδυτικού προγράμματος της Cosco στη χώρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024