Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση Παναγιώταρου σε βυτιοφορέα από την ΠΓΔΜ

Επίθεση Παναγιώταρου σε βυτιοφορέα από την ΠΓΔΜ

Νέο κρούσμα βίας από βουλευτή της Χρυσής Αυγής βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος που εμφανίζεται σε βίντεο να «ελέγχει» βυτιοφορέα από την ΠΓΔΜ, στον οποίο συμπεριφέρεται με βιαιο, χυδαίο και υβριστικό τρόπο. Το βίντεο έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή, με την επισήμανση ότι ο κ. Παναγιώταρος έπραξε «το αυτονόητο».

Νέο κρούσμα βίας από βουλευτή της Χρυσής Αυγής βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος που εμφανίζεται σε βίντεο να «ελέγχει» βυτιοφορέα από την ΠΓΔΜ, στον οποίο συμπεριφέρεται με βιαιο, χυδαίο και υβριστικό τρόπο.

Το βίντεο έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή, με την επισήμανση ότι ο κ. Παναγιώταρος έπραξε «το αυτονόητο».

Η προκλητική ενέργεια δεν είναι πρόσφατη, καθώς το βίντεο φαίνεται ανηρτημένο στο Διαδίκτυο από τον Απρίλιο του 2011.

Σε αυτό φαίνεται ο βουλευτής της ΧΑ να ξεκολλά το σήμα με την ένδειξη ΜΚ από το βυτιοφόρο και να το κολλάει με βία πάνω στο μέτωπο του οδηγού. Στη συνέχεια, ο Ηλ.Παναγιώταρος ψεκάζει το κεφάλι του βυτιοφορέα με μαύρο σπρέι.

Ο οδηγός θορυβημένος κι έκπληκτος προσπαθεί να απομακρυνθεί, ενώ ο βουλευτής της ΧΑ τον ακολουθεί, βρίζοντάς τον.

Το βίντεο αναρτήθηκε χθες, Τετάρτη, στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, με την επισήμανση: «Οι ανύπαρκτες κρατικές αρχές δεν εφαρμόζουν το νόμο και τα εν λόγω οχήματα κυκλοφορούν προκαλώντας τους έλληνες πολίτες. Προ ετών, ο συναγωνιστής Παναγιώταρος συνάντησε ένα από αυτά τα οχήματα και έπραξε το αυτονόητο: ξεκόλλησε την παράνομη επιγραφή ΜΚ».

Περιστατικά βίας και αντιποίησης αρχής είχαν σημειωθεί και το Σεπτέμβριο του 2012, όταν ο βουλευτής της ΧΑ Κώστας Μπαρμπαρούσης επιτέθηκε σε μικροπωλητές στο Μεσολόγγι και οι βουλευτές της ΧΑ Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής επιτέθηκαν σε μικροπωλητές στο πανηγύρι της Ραφήνας.

Η βουλευτική ασυλία του Κ.Μπαρμπαρούση έχει αρθεί από την Βουλή και κατηγορείται για παράνομη βία, απρόκλητη φθορά, αντιποίηση αρχής και παραβίαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων. Αντιστοίχως έχει αρθεί η βουλευτική ασυλία των Π.Ηλιόπουλου και Γ.Γερμενή για τα επεισόδια στη Ραφήνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024