Νέο κρούσμα βίας από βουλευτή της Χρυσής Αυγής βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος που εμφανίζεται σε βίντεο να «ελέγχει» βυτιοφορέα από την ΠΓΔΜ, στον οποίο συμπεριφέρεται με βιαιο, χυδαίο και υβριστικό τρόπο.

Το βίντεο έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή, με την επισήμανση ότι ο κ. Παναγιώταρος έπραξε «το αυτονόητο».

Η προκλητική ενέργεια δεν είναι πρόσφατη, καθώς το βίντεο φαίνεται ανηρτημένο στο Διαδίκτυο από τον Απρίλιο του 2011.

Σε αυτό φαίνεται ο βουλευτής της ΧΑ να ξεκολλά το σήμα με την ένδειξη ΜΚ από το βυτιοφόρο και να το κολλάει με βία πάνω στο μέτωπο του οδηγού. Στη συνέχεια, ο Ηλ.Παναγιώταρος ψεκάζει το κεφάλι του βυτιοφορέα με μαύρο σπρέι.

Ο οδηγός θορυβημένος κι έκπληκτος προσπαθεί να απομακρυνθεί, ενώ ο βουλευτής της ΧΑ τον ακολουθεί, βρίζοντάς τον.

Το βίντεο αναρτήθηκε χθες, Τετάρτη, στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, με την επισήμανση: «Οι ανύπαρκτες κρατικές αρχές δεν εφαρμόζουν το νόμο και τα εν λόγω οχήματα κυκλοφορούν προκαλώντας τους έλληνες πολίτες. Προ ετών, ο συναγωνιστής Παναγιώταρος συνάντησε ένα από αυτά τα οχήματα και έπραξε το αυτονόητο: ξεκόλλησε την παράνομη επιγραφή ΜΚ».

Περιστατικά βίας και αντιποίησης αρχής είχαν σημειωθεί και το Σεπτέμβριο του 2012, όταν ο βουλευτής της ΧΑ Κώστας  Μπαρμπαρούσης επιτέθηκε σε μικροπωλητές στο Μεσολόγγι και οι βουλευτές της ΧΑ Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής επιτέθηκαν σε μικροπωλητές στο πανηγύρι της Ραφήνας.

Η βουλευτική ασυλία του Κ.Μπαρμπαρούση έχει αρθεί από την Βουλή και κατηγορείται για παράνομη βία, απρόκλητη φθορά, αντιποίηση αρχής και παραβίαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων. Αντιστοίχως έχει αρθεί η βουλευτική ασυλία των Π.Ηλιόπουλου και Γ.Γερμενή για τα επεισόδια στη Ραφήνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο