Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντοπίστηκε στην περιοχή του Παγγαίου Καβάλας η 13χρονη

Εντοπίστηκε στην περιοχή του Παγγαίου Καβάλας η 13χρονη

Η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά, που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Σπάτα Αττικής την περασμένη Κυριακή και αναζητούνταν στην περιοχή της Καβάλας, εντοπίστηκε την Πέμπτη σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερών και, σύμφωνα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μεταφέρεται στο νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.

Η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά, που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Σπάτα Αττικής την περασμένη Κυριακή και αναζητούνταν στην περιοχή της Καβάλας, εντοπίστηκε την Πέμπτη σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερών και, σύμφωνα με«Το Χαμόγελο του Παιδιού», μεταφέρεται στο νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.

Στην ευρύτερη περιοχή του Παγγαίου πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών αρχών, με τη συνδρομή και του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.

Αργά το βράδυ επιβεβαιώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ότι από τις αναζητήσεις, στα πλαίσια της αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε η 13χρονη σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερών, του δήμου Παγγαίου Καβάλας.

Μαζί με την 13χρονη αναζητούνταν και ένας 23χρονος, που ζει στην περιοχή της Καβάλας, με τον οποίο η ανήλικη φέρεται να διατηρούσε συχνή επαφή μέσω του facebook το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024