Στις 11 Ιουνίου η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΕΠΟ
Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει δύο ποδοσφαιρικές ενώσεις κατά της ΕΠΟ θα γίνει στις 11 Ιουνίου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ζήτησαν να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας καταγγέλλοντας σειρά παραβάσεων.
Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει δύο ποδοσφαιρικές ενώσεις κατά της ΕΠΟ θα γίνει στις 11 Ιουνίου.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ζήτησαν να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας καταγγέλλοντας σειρά παραβάσεων.
Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ενημέρωσε το ΔΣ της ΕΠΟ για τον κίνδυνο να αποκλειστεί η Εθνική ομάδα και οι ελληνικοί σύλλογοι από τις διεθνείς διοργανώσεις λόγω των ασφαλιστικών μέτρων της αντιπολίτευσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτσελόνα: Με Φλικ μέχρι το 2028 οι Καταλανοί (pic)
- Άρης: Αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον Βόλο οι Φαμπιάνο και Πέρεθ
- Τζόνσον: «Πρέπει να προστατεύουν τον Γουεμπανιάμα, αλλιώς θα το κάνει μόνος του» (vid)
- Παναθηναϊκός: Ο Ρεμπρόφ έμεινε στην ατζέντα και οι υποθέσεις Λέτο-Αλμέιδα
- Παναθηναϊκός: Με προβλήματα η προετοιμασία για Ολυμπιακό – Ξανά εκτός Μπακασέτας, Ρενάτο και Κάτρης
- Η απάντηση του Ράσφορντ για το μέλλον του: «Αν ήμουν… μάγος θα έμενα στη Βαρκελώνη»
- Γιανάι για τα σενάρια με τον Μοντέρο: «Θα ήθελα να τον δω μαζί με Μίτσιτς και Μπράιαντ»
- «Η Γαλατασαράι δίνει 35 εκατ. ευρώ για τον Καρέτσα» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442