Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπογράφουν στην Μονακό οι Φαλκάο και Βίκτορ Βαλντές

Υπογράφουν στην Μονακό οι Φαλκάο και Βίκτορ Βαλντές

Στο Μόντε Κάρλο βρίσκονται ο Ρανταμέλ Φαλκάο και ο Βίκτορ Βαλντές, για να διαπραγματευθούν το ενδεχόμενο μεταγραφής τους στη Μονακό. Ο Ρώσος μεγιστάνας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ - που απέκτησε την ομάδα του πριγκιπάτου και την επανέφερε στην Α' κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος - έχει μπει γερά στο μετραγραφικό παιχνίδι αυτής της σεζόν.

Στο Μόντε Κάρλο βρίσκονται ο Ρανταμέλ Φαλκάο και ο Βίκτορ Βαλντές, για να διαπραγματευθούν το ενδεχόμενο μεταγραφής τους στη Μονακό.

Ο Ρώσος μεγιστάνας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ – που απέκτησε την ομάδα του πριγκιπάτου και την επανέφερε στην Α’ κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος – έχει μπει γερά στο μετραγραφικό παιχνίδι αυτής της σεζόν.

Έτσι, ενδεχόμενη μεταγραφή του Κολομβιανού Φαλκάο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, κοστολογείται στα 60εκ. ευρώ (!), ενώ για τον βασικό τερματούλακα της Μπαρτσελόνα εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι δύο παίκτες θα υποβληθούν την Τρίτη σε ιατρικές εξετάσεις. Ηδη από την περασμένη εβδομάδα έχει ανακοινώσει τις συμφωνίες με τον Μουτίνιο και τον Τζέιμς Ροντρίγκες, αμφότεροι από την Πόρτο, με συνολικό κόστος που «άγγιξε» τα 70εκ. ευρώ!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024