Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Δώνη κατά του ΠΑΟΚ

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Δώνη κατά του ΠΑΟΚ

Αναβολή ζήτησε η νομική πλευρά του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη, στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε ο ίδιος κατά του ΠΑΟΚ και με την οποία απαιτεί τα χρήματα του συμβολαίου του μέχρι το 2014. Το αίτημα του πρώην προπονητή του «δικεφάλου» του Βορρά έγινε δεκτό και από το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ κι έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δύο εβδομάδες, οπότε και ορίστηκε η νέα δικάσιμος.

Αναβολή ζήτησε η νομική πλευρά του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη, στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε ο ίδιος κατά του ΠΑΟΚ και με την οποία απαιτεί τα χρήματα του συμβολαίου του μέχρι το 2014.

Το αίτημα του πρώην προπονητή του «δικεφάλου» του Βορρά έγινε δεκτό και από το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ κι έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δύο εβδομάδες, οπότε και ορίστηκε η νέα δικάσιμος.

Στο μεταξύ, τα χαμόγελα επανήλθαν στον ΠΑΟΚ μετά την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και την παράλληλη ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ατρόμητο.

Ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο υπηρεσιακός τεχνικός, Γιώργος Γεωργιάδης, είναι αρκετά και στο διήμερο που ακολουθεί θα αναζητήσει λύσεις για να καλύψει τις απουσίες.

Αυτές εντοπίζονται στο κέντρο του γηπέδου, όπου Κάτσε και Λάζαρ δεν θα αγωνιστούν την Τετάρτη κατά του Ατρομήτου στην Τούμπα, και αυτό σημαίνει πως ο Φωτάκης επανέρχεται στην βασική ενδεκάδα με πιθανώς νέο παρτενέρ τον Λόρενς.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Έτο, αλλά και ο Σταφυλίδης στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στην επίθεση αναμένεται να επανέλθει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024