Αύξηση 17,4% στα κέρδη της Intralot το πρώτο τρίμηνο του 2013
Αύξηση 2,5% κατέγραψε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ομίλου Intralot στο πρώτο τρίμηνο του 2013, φτάνοντας τα 355,8 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) σημείωσαν αύξηση 32,1% φτάνοντας τα 55,1 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων (EBT) έφθασαν τα 21,2 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 39,7% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2012.
Αύξηση 2,5% κατέγραψε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ομίλου Intralot στο πρώτο τρίμηνο του 2013, φτάνοντας τα 355,8 εκατ. ευρώ.
Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) σημείωσαν αύξηση 32,1% φτάνοντας τα 55,1 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων (EBT) έφθασαν τα 21,2 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 39,7% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2012. Τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας αυξήθηκαν κατά 17,4% στα 4,8 εκατ. ευρώ. Οι Λειτουργικές Ταμειακές Ροές αυξήθηκαν κατά 23,9% φθάνοντας τα 18,9 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2013.
Αναφορικά στη μητρική εταιρεία, ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 28,4 εκατ. ευρώ μειωμένος κατά 30,4%. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) αυξήθηκαν κατά 46,3% φτάνοντας τα 12,4 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη μετά φόρων (EAT) σημείωσαν αύξηση 101,8% και διαμορφώθηκαν στα 9,1 εκατ. ευρώ.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος και, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε το σταθερό στόχο για βελτίωση της κερδοφορίας και των ταμειακών ροών από τα υφιστάμενα έργα και επιλεκτική αξιοποίηση νέων ευκαιριών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- Massive Attack: Δυστοπία, Τομ Γουέιτς και επιστροφή στη δισκογραφία με έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς
- Καμερούν: Ο Πάπας Λέων καταγγέλλει έναν κόσμο που «ρημάζεται από τυράννους»
- Περιβαλλοντικές οργανώσεις κατά ΥΠΕΝ για την πολεοδόμηση σε περιοχές Natura
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Η γη της ελιάς: Μια απόφαση που προκαλεί αντιδράσεις
- Ένας τραυματίας από έκρηξη σε συνεργείο στον Κορυδαλλό
- Η Μάρω Κοντού στην Επίδαυρο: Μια αναδρομή σε μια σπουδαία πορεία και μια συγκινητική συνάντηση με το παρελθόν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442