Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστολή με σφαίρες για την εισαγγελέα του Ρούμπιγκεϊτ, Ίλντα Μποκασίνι

Επιστολή με σφαίρες για την εισαγγελέα του Ρούμπιγκεϊτ, Ίλντα Μποκασίνι

Με μία επιστολή που περιείχε δύο σφαίρες κλιμακώνονται οι ανώνυμες απειλές που δέχεται το τελευταίο διάστημα η εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι στην πολύκροτη δίκη με κατηγορούμενο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για συνέργεια στην εκπόρνευση ανηλίκου. Η Ίλντα Μποκασίνι εισηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα εξαετή ποινή φυλάκισης για τον Μπερλουσκόνι και ισόβια απαγόρευση κατοχής δημόσιου αξιώματος, λέγοντας ότι ο Καβαλιέρε είχε «χωρίς αμφιβολία» σεξουαλική επαφή με την Μαροκινή Ρούμπι γνωρίζοντας ότι ήταν ανήλικη.

Με μία επιστολή που περιείχε δύο σφαίρες κλιμακώνονται οι ανώνυμες απειλές που δέχεται το τελευταίο διάστημα η εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι στην πολύκροτη δίκη με κατηγορούμενο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για συνέργεια στην εκπόρνευση ανηλίκου και κατάχρηση εξουσίας.

Η Ίλντα Μποκασίνι εισηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα εξαετή ποινή φυλάκισης για τον Μπερλουσκόνι και ισόβια απαγόρευση κατοχής δημόσιου αξιώματος, λέγοντας ότι ο Καβαλιέρε είχε «χωρίς αμφιβολία» σεξουαλική επαφή με την Μαροκινή Ρούμπι γνωρίζοντας ότι ήταν ανήλικη.

Η πολυαναμενόμενη αγόρευση της εισαγγελέως για το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ ήταν κόλαφος για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ερχόμενη να «προστεθεί» στην προ ημερών επικύρωση από Εφετείο του Μιλάνου της καταδίκης του Καβαλιέρε σε τετραετή φυλάκιση για φορολογική απάτη.

Η ετυμηγορία των δικαστών αναμένεται στις 24 Ιουνίου.

«Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε ένα κρεσέντο ανώνυμων επιστολών που περιείχαν σοβαρές απειλές κατά της Μποκασίνι, περιλαμβανομένης μίας επιστολής που περιείχε δύο σφαίρες» ανέφερε ο εισαγγελέας του Μιλάνου Εντμόντο Μπρούτι Λιμπεράτι σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη.

Και υπογράμμισε ότι η Ίλντα Μποκασίνι θα εξακολουθήσει να εκπληρώνει τα καθήκοντά της με «αμετάβλητη ηρεμία».

Στην πολυαναμενόμενη αγόρευσή της η εισαγγελέας μίλησε για ένα δίκτυο πορνείας που είχε οργανωθεί γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας «για την σεξουαλική του ικανοποίηση» και ζήτησε την καταδίκη του.

«Θεωρίες, εικασίες, υπερβολές, ψεύδη που εμπνέονται από το μίσος και την προκατάληψη» ήταν το σχόλιο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024