Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο με την αστυνομία να πυροβολεί τους δολοφόνους του Βρετανού στρατιώτη

Βίντεο με την αστυνομία να πυροβολεί τους δολοφόνους του Βρετανού στρατιώτη

Μετά το βίντεο-σοκ με το κήρυγμα μίσους μπροστά στην κάμερα για τo φόνο του στρατιώτη Λι Ρίγκμπι σε μία πρωτοφανή στα χρονικά επίθεση που συντάραξε το Λονδίνο, έρχεται στη δημοσιότητα οπτικό υλικό από τη στιγμή που οι αστυνομικοί ανοίγουν πυρ κατά των δύο δραστών της ειδεχθούς δολοφονίας του 25χρονου. Το βίντεο, διάρκειας δέκα δευτερολέπτων, ανάρτησε αποκλειστικά στο δικτυακό της τόπο η εφημερίδα Daily Mirror.

Μετά το βίντεο-σοκ με το κήρυγμα μίσους μπροστά στην κάμερα για τη δολοφονία του στρατιώτη Λι Ρίγκμπι σε μία πρωτοφανή στα χρονικά επίθεση που συντάραξε το Λονδίνο, έρχεται στη δημοσιότητα οπτικό υλικό από τη στιγμή που οι αστυνομικοί ανοίγουν πυρ κατά των δύο δραστών της δολοφονίας του 25χρονου.

Το βίντεο, διάρκειας δέκα δευτερολέπτων, ανάρτησε αποκλειστικά στο δικτυακό της τόπο η εφημερίδα Daily Mirror.

Το οπτικό υλικό δείχνει έναν από τους δράστες να τρέχει προς την πλευρά ενός περιπολικού κρατώντας μαχαίρι και στη συνέχεια να δέχεται τα πυρά των αστυνομικών και να πέφτει στο έδαφος.

Ο δεύτερος άνδρας εμφανίζεται με στραμμένο το όπλο του προς τους αστυνομικούς και στη συνέχεια δέχεται και αυτός τα πυρά τους.

Ο 25χρονος στρατιώτης Λι Ρίγκμπι είχε δολοφονηθεί λίγο πριν σε δρόμο του Γούλγουιτς, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Ο ένας εκ των δραστών είχε στραφεί πριν φτάσει η αστυνομία στην κάμερα ενός περαστικού με τα χέρια του βαμμένα στο αίμα του θύματος για να δηλώσει ότι μόλις σκότωσε έναν στρατιώτη, σε αντίποινα για τους θανάτους μουσουλμάνων από πυρά των Βρετανών στρατιωτών.

Η εφημερίδα Daily Mirror, η οποία δημοσίευσε τα πρώτα πλάνα από την δολοφονία του Ρίγκμπι, ανέφερε ότι το βίντεο με τον πυροβολισμό των δραστών που έχει αναρτήσει στο δικτυακό της τόπο τράβηξε κάτοικος της περιοχής με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου.

Δείχνει τον πρώτο δράστη, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο Μάικλ Αντεμπολάτζο, γεννημένος στη Βρετανία και ο οποίος είχε ασπαστεί το Ισλάμ, να κατευθύνεται προς το περιπολικό και να πλησιάζει πολύ κοντά στους αστυνομικούς πριν αυτοί βγουν από το όχημα.


Από τους πρώτους πυροβολισμούς τους, ο ύποπτος πέφτει στο έδαφος στη μέση του δρόμου. Στο βίντεο ακούγονται περίπου οκτώ πυροβολισμοί και οι κραυγές των περαστικών.

Οι δύο δράστες νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024