«Κόκκινο» χτυπάνε τα νέα χαρτονομίσματα των 5 ευρώ στα ΑΤΜ
«Κόκκινο» χτυπάνε τόσο στα ΑΤΜ όσο και στα αυτόματα εκδοτήρια των εισιτηρίων τα νέα χαρτονομίσματα των πέντε ευρώ που κυκλοφόρησαν στις αρχές Μαΐου. Το νέο χαρτονόμισμα έχει εμπλουτισθεί με ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και γι' αυτό το λόγο δεν αναγνωρίζεται από τα μηχανήματα, τα οποία θα πρέπει να αναβαθμιστούν.
«Κόκκινο» χτυπάνε τόσο στα ΑΤΜ όσο και στα αυτόματα εκδοτήρια των εισιτηρίων τα νέα χαρτονομίσματα των πέντε ευρώ που κυκλοφόρησαν στις αρχές Μαΐου.
Το νέο χαρτονόμισμα έχει εμπλουτισθεί με ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και γι’ αυτό το λόγο δεν αναγνωρίζεται από τα μηχανήματα.
Σύμφωνα με ειδικούς, το πρόβλημα οφείλεται στο ότι το λογισμό των ΑΤΜ δεν μπορεί να «διαβάσει» το νέο χαρτονόμισμα και χρειάζεται αναβάθμιση.
Παρόμοιο πρόβλημα εντοπίζεται και στους αυτόματους πωλητές εισιτηρίων στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό. Τα μηχανήματα δεν δέχονται το νέο χαρτονόμισμα και όσοι το έχουν στην κατοχή τους θα πρέπει να κάνουν τις συναλλαγές τους μόνο στα εκδοτήρια.
Η αναβάθμιση των μηχανημάτων του Μετρό αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρχαίο ναυάγιο στην Αλεξάνδρεια επιβεβαιώνει τον ιστορικό Στράβωνα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Υπόθεση Sinohydro: Σε δίκη για διαφθορά παραπέμπεται ο πρώην προέδρος του Ισημερινού Λενίν Μορένο
- Η Λούσι Λιου αστειεύεται ότι ο 10χρονος γιος της, Ρόκγουελ, «δεν ξέρει πόσο κουλ» είναι η μαμά του
- Ίλιον: Συνελήφθη αστυνομικός μετά την καταγγελία για βία σε 13χρονο μαθητή που αποκάλυψε το in
- Στα άκρα οι σχέσεις Σαλάχ – Σλοτ: «Δεν μπορούν να συνυπάρξουν»

