Υψηλές απώλειες στο Χρηματιστήριο με οδηγό τις τράπεζες
Υψηλές απώλειες σημειώνει το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί στην περιοχή των 1.050 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες.
Υψηλές απώλειες σημειώνει το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες.
Στις 15:35 ο γενικός δείκτης ήταν χαμηλότερα κατά 2,26% στις 1.056,26 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 86 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε απώλειες 2,35% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρούσε κατά 1,31%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε απώλειες 4,55%.
Ανοδικά κινούνταν 41 μετοχές, 101 πτωτικά και 28 παρέμεναν σταθερές.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν πτωτικές τάσεις, ενώ άνοιγμα της Γουόλ Στριτ σε αρνητικό έδαφος δείχνουν τα futures.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 1,54% και στην Ιταλία 2,59%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»