Μετά το συνέδριο της ΝΔ ο ανασχηματισμός, εκτιμά ο Φώτης Κουβέλης
Την εκτίμηση ότι μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα υπάρξει ανασχηματισμός, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης από τα Ιωάννινα, όπου ήταν ομιλητής σε κομματική εκδήλωση. Ο κ. Κουβέλης είπε ότι η επίσκεψή του στην Ήπειρο, δεν έχει προεκλογικό χαρακτήρα και τόνισε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, όπως ο νόμος προβλέπει.
Την εκτίμηση ότι μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα υπάρξει ανασχηματισμός, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης από τα Ιωάννινα, όπου ήταν ομιλητής σε κομματική εκδήλωση. Ο κ. Κουβέλης είπε ότι η επίσκεψή του στην Ήπειρο, δεν έχει προεκλογικό χαρακτήρα και τόνισε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, όπως ο νόμος προβλέπει.
Μάλιστα, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να διεξαχθούν ξεχωριστά οι αυτοδιοικητικές εκλογές από τις ευρωεκλογές, με τις οποίες συμπίπτουν χρονικά, ή να γίνουν το Φθινόπωρο είπε: «Μπορεί να συμπίπτουν με τις ευρωεκλογές, αυτό δεν έχει καμία σημασία, σε καμιά περίπτωση δεν συμφωνώ να υπάρξει, η οποιαδήποτε μεταβολή των πραγμάτων, σε σχέση με αυτό που προβλέπεται από την νομοθεσία».
Ο κ. Κουβέλης απαντώντας εξάλλου, σε ερώτηση, για τον εάν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ηλία Μόσιαλο, απάντησε κατηγορηματικά «όχι» και τόνισε: «Εμείς είμαστε ανοικτοί, για να συγκροτήσουμε το χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, όχι με συμπτύξεις κομμάτων, όχι με συναντήσεις κορυφής, αλλά με ουσιαστικό διάλογο, με συνεργασία, με συμμαχία, με αστερισμούς κινήσεων βεβαίως και προσώπων. Αλλά αυτή την στιγμή που με ρωτάτε στη βάση ορισμένων ονομάτων, σας λέω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».
Κατά την ομιλία του στην κομματική εκδήλωση, ο κ. Κουβέλης κάλεσε τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες, πολιτικές κινήσεις και συλλογικότητεςγιακοινή πολιτική δράση. Απευθύνουμε κάλεσμα, είπε, «συστράτευσης και όχι απαραίτητα ένταξης στη Δημοκρατική Αριστερά, καθώς ο στόχος που θέλουμε να υπηρετήσουμε είναι μεγάλος».
Επίσης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «κυριαρχείται από σύνδρομο αναρρίχησης στη εξουσία» και ότι «υπόσχεται πως θα απαλλάξειτη χώρα, ως διά μαγείας, από τα δεινά και το μνημόνιο».
«Λυπάμαι, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει όλα τα ερωτήματα που τίθενται των πραγμάτων και εμφανίζεται με πολυγλωσσία , ακαθόριστες δεσμεύσεις, πολλές διακηρύξεις χωρίς στρατηγική εξόδου από την κρίση χωρίς εναλλακτικό πολιτικόσχέδιο», είπε ο κ. Κουβέλης.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας