Φάκελο με παλιά χρέη της ΑΕΚ ανοίγει η δικαιοσύνη
Φάκελο για χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο από το 1990 ανοίγει η δικαιοσύνη, σύμφωνα με το «Έθνος». Στο στόχαστρο βρίσκονται 22-23 άτομα που είχαν δικαίωμα υπογραφής.
Φάκελο για χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο από το 1990 ανοίγει η δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το «Έθνος», το δικαστικό τμήμα της ΦΕΑ Αθηνών έχει αποστείλει σχετικό φάκελο προς την οικονομική εισαγγελία για να επιληφθεί των οφειλών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο από το 1990 μέχρι σήμερα.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως στο στόχαστρο βρίσκονται 22-23 άτομα που είχαν δικαίωμα υπογραφής, ως πρόεδροι, αντιπρόεδροι ή διευθύνοντες σύμβουλοι στις εκάστοτε διοικήσεις.
Ήδη 12-13 κλητεύσεις, που αφορούν ποινικές διώξεις ή σημειώματα καταβολής ληξιπρόθεσμων χρεών προ κατάσχεσης, έχουν επιδοθεί στους υπεύθυνους, ενώ το κράτος μετά την εξαγγελία περί πτώχευσης της ΑΕΚ έχει κάνει πιο σκληρή τη στάση του απέναντι στους υπευθύνους.
Το «Έθνος» αναφέρει πως πρώην παράγοντας της ΑΕΚ έχει επισκεφτεί τρεις φορές το τελευταίο διάστημα τη ΦΕΑ Αθηνών για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)























































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442