Δερματολογική διημερίδα για «Το δέρμα εξ απαλών ονύχων μέχρι την εφηβεία»
Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 διεξάγεται στο Μουσείο της Ακρόπολης η 13η Δερματολογική Διημερίδα της Δερματολογικής Κλινικής ΕΣΥ του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός».
Το θέμα του συνεδρίου που είναι «Το δέρμα εξ απαλών ονύχων μέχρι την εφηβεία» αφορά δερματολογικά νοσήματα της παιδικής ηλικίας, τη λύση των οποίων, θα προσεγγίσουν καταξιωμένοι επιστήμονες.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν φροντιστήρια με θέματα τις μελαγχρωματικές-μελανοκυτταρικές βλάβες στα παιδιά, την κρυοθεραπεία στα παιδιά, την απώλεια μαλλιών, τα εμφυτεύματα-μεσοθεραπεία, την ατοπική δερματίτιδα και την ψωρίαση.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα κλείσουν με ομιλίες ελλήνων και ξένων επιστημόνων που θα αναφερθούν στην εμπειρία τους σχετικά με το AIDS και ειδικότερα το AIDS στα παιδιά της Αφρικής.
Αποτελεί εξαιρετική τιμή και προνόμιο μοναδικό για την διημερίδα, η παρουσία της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’, που πρωτοστατεί σε μια προσπάθεια ενημέρωσης των λαών της Αφρικής και ευαισθητοποίησης της Διεθνούς κοινότητας, σχετικά με το AIDS.
Η τεράστιας σημασίας θαρραλέα πρωτοβουλία του Μακαριοτάτου συνδράμει την προσπάθεια των γιατρών που αγωνίζονται για την καταπολέμηση της μάστιγας του AIDS παγκοσμίως.
Δείτε το πρόγραμμα της διημερίδας κάνοντας κλικ εδώ.
health.in.gr
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΑ’)
- Άνοιξη και κνησμός του σκύλου: Τι πρέπει να γνωρίζετε
- «Βασιλικό» τριπλ-νταμπλ του ΛεΜπρόν και νέα νίκη για τους Λέικερς (120-101) – Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ
- Κωνσταντοπούλου για Σεβαστίδη: Ωμή παρέμβαση υπέρ της κυβέρνησης και εις βάρος της ανεξάρτητης δικαιοσύνης
- Ελένη Βουλγαράκη: Η νέα ζωή στη Λισαβόνα και το πολυτελές σπίτι
- Ο Πολονάρα νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στο παρκέ! (vids)

