Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Λονδίνο είπε... welcome Olympiacos στους Πειραιώτες

Το Λονδίνο είπε… welcome Olympiacos στους Πειραιώτες

Στο Λονδίνο βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς μετά τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα, οι ερυθρόλευκοι έγιναν η τρίτη ομάδα που πάτησε βρετανικό έδαφος εν όψει του Final 4 της Ευρωλίγκα, ενώ τις επόμενες ώρες ήταν προγραμματισμένη και η άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «ερυθρόλευκοι» με το που έφτασαν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας κατευθύνθηκαν απευθείας προς το ξενοδοχείο, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε ξεκούραση και μόνο ξεκούραση, ενώ οι προπονήσεις στην «O2 Arena» για τον ημιτελικό της Παρασκευής (10/5, 19:00) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ξεκινούν την Πέμπτη (9/5).

Στο Λονδίνο βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς μετά τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα, οι ερυθρόλευκοι έγιναν η τρίτη ομάδα που πάτησε βρετανικό έδαφος εν όψει του Final 4 της Ευρωλίγκα, ενώ τις επόμενες ώρες ήταν προγραμματισμένη και η άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» με το που έφτασαν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας κατευθύνθηκαν απευθείας προς το ξενοδοχείο, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε ξεκούραση και μόνο ξεκούραση, ενώ οι προπονήσεις στην «O2 Arena» για τον ημιτελικό της Παρασκευής (10/5, 19:00) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ξεκινούν την Πέμπτη (9/5).

Να σημειωθεί ότι στην ίδια πτήση τσάρτερ που μετέφερε τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο, ταξίδεψε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας, ενώ οι ιδιοκτήτες Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα ταξιδέψουν την Πέμπτη (9/5).

Το ταξίδι του Ολυμπιακού διήρκησε περίπου 3.5 ώρες και φυσικά η αποστολή της ομάδας βρήκε τον κλασικό μουντό καιρό, δηλαδή ψιλόβροχο και… δροσούλα.

Στο μεταξύ όλα είναι έτοιμα και στον περιβάλλοντα χώρο της εντυπωσιακής «O2 Arena», υπάρχουν αφίσες των τεσσάρων ομάδων, με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι το κεντρικό πρόσωπο σε αυτές του Ολυμπιακού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024