Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση σε Σάντσεθ, στενή παρακολούθηση στον Ντος Σάντος

Πρόταση σε Σάντσεθ, στενή παρακολούθηση στον Ντος Σάντος

Πρόταση από τον Ολυμπιακό αποκαλύπτει ότι έχει στα χέρια του ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα Β', Ίλιε Σάντσεθ και μάλιστα, δεν κρύβει ότι πρόκειται για μια... εξαιρετική προοπτική, έστω και αν σκέφτεται να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα». Ο 22χρονος μέσος μίλησε στο «Radio Catalunya» για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και παραδέχτηκε ότι εκτός από την πρόταση της Μπαρτσελόνα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, υπάρχει και έμπρακτο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Στο μεταξύ, ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της Μαγιόρκα ανοίγει στον Ολυμπιακό τον δρόμο της απόκτησης του Τζιοβάνι Ντος Σάντος, καθώς ο Μεξικανός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ακολουθήσει τους «Νησιώτες» στη Segunda Division.

Πρόταση από τον Ολυμπιακό αποκαλύπτει ότι έχει στα χέρια του ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα Β’, Ίλιε Σάντσεθ και μάλιστα, δεν κρύβει ότι πρόκειται για μια… εξαιρετική προοπτική, έστω και αν σκέφτεται να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα». Ο 22χρονος μέσος μίλησε στο «Radio Catalunya» για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και παραδέχτηκε ότι εκτός από την πρόταση της Μπαρτσελόνα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, υπάρχει και έμπρακτο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

«Έχω μία εξαιρετική πρόταση από τον Ολυμπιακό, που είναι μία ομάδα η οποία αγωνίζεται στο Champions League, αλλά υπάρχει πλέον και η πρόταση της Μπαρτσελόνα, η οποία με καλύπτει με τις προοπτικές που μου δίνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάντσεθ και πρόσθεσε:
«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, αλλά με αυτές τις προοπτικές που μου δίνει η Μπαρτσελόνα, είμαι κοντά στο να μείνω στην ομάδα μου».

Η περίπτωση του Ντος Σάντος

Στο μεταξύ, ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της Μαγιόρκα ανοίγει στον Ολυμπιακό τον δρόμο της απόκτησης του Τζιοβάνι Ντος Σάντος, καθώς ο Μεξικανός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ακολουθήσει τους «Νησιώτες» στη Segunda Division.

Η Μαγιόρκα αυτή τη στιγμή είναι ουραγός στην Primera κι απέχει τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ μπροστά της έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα κάτι που σημαίνει ότι μειώνονται οι πιθανότητές της για παραμονή στην κατηγορία. Σε περίπτωση που υποβιβαστεί, ο Ντος Σάντος δεν θα την ακολουθήσει στη δεύτερη κατηγορία και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ανάμεσα σε αυτούς φέρεται να είναι κι ο Ολυμπιακός, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις προκειμένου να κάνει τις δικές του κινήσεις. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sipse.com» υπάρχουν πολλές ομάδες που θα ήθελαν τον Ντος Σάντος, όμως, μόνο ο Ολυμπιακός έχει κάνει ξεκάθαρη την επιθυμία του να τον ντύσει στα «ερυθρόλευκα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024