Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 35χρονο δραπέτη των φυλακών Τρικάλων
Tην ερχόμενη Τετάρτη θα απολογηθεί στον 19ο τακτικό ανακριτή ο 35χρονος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, ο οποίος συνελήφθη τη Μ.Παρασκευή μετά τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από τον οποίο πήρε προθεσμία και παραμένει υπό κράτηση.
Tην ερχόμενη Τετάρτη θα απολογηθεί στον 19ο τακτικό ανακριτή ο 35χρονος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, ο οποίος συνελήφθη τη Μ.Παρασκευή μετά τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.
Μετά τη ληστεία και στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης, ο 35χρονος έριξε δύο χειροβομβίδες, οι οποίες τελικά δεν εξερράγησαν.
Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διακεκριμένη οπλοκατοχή και απόδραση κρατουμένου.
Ο Εισαγγελέας άσκησε επίσης σε βάρος του συνεργού του συλληφθέντα, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, ποινική δίωξη για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.
Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη παραμένει υπό κράτηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν
- Αυστραλία: Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Αγνοούνται οκτώ ορειβάτες στον Ταΰγετο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει πλήρης στα social media
- Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός κάνει μονίμως τον ανήξερο και κυρίως τον ανεύθυνο

