Κινέζος αποκτά την παραμυθένια βίλα στην οποία έμεινε ο Μπόνο των U2
Ένας Κινέζος είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της βίλας στην οποία έμεινε για μία εβδομάδα ο τραγουδιστής των U2 Mπόνο. Η βίλα με τα οκτώ υπνοδωμάτια, τη θερμαινόμενη πισίνα και τη μοναδική θέα βρίσκεται στο Πόιντ Πάιπερ του Σίνδεϊ. Ο Κινέζος την απέκτησε έναντι 55,4 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ένας Κινέζος είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της βίλας στην οποία έμεινε για μία εβδομάδα ο τραγουδιστής των U2 Mπόνο. Η βίλα με τα οκτώ υπνοδωμάτια, τη θερμαινόμενη πισίνα και τη μοναδική θέα βρίσκεται στο Πόιντ Πάιπερ του Σίνδεϊ.
{{{ map }}}
Ο Κινέζος την απέκτησε έναντι 55,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Το πωλητήριο βρισκόταν στη θέση του επί έξι ολόκληρα χρόνια.
Ο τραγουδιστής είχε περάσει εκεί λίγες μέρες διακοπών μαζί με την οικογένειά του, το 2006.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Η πληρωμένη απάντηση του Αλ. Τσίπρα στον Άδωνι και τα… λουλούδια
- «Ο παππούς μου, ο Τσαρλς Μάνσον» – Διαγενεακό τραύμα και η οδύσσεια ενός καταραμένου DNA
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Μία σύλληψη για τη φωτιά στο Καλοχώρι – Τι υποστήριξε ο 70χρονος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)









![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442