Το τελευταίο αντίο στην Μαριάννα Ζαχαριάδη, θα πουν την Μεγάλη Τετάρτη στις 16.00 οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συναθλητές. Η κηδεία της 23χρονης, η οποία έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας και αφού πρώτα έδωσε την πιο άνιση μάχη της ζωής της με τον καρκίνο, θα γίνει στα Κελοκέδαρα της Πάφου. Στην κηδεία της αθλήτριας θα παραστούν Ελληνες αθλητές που αυτό το διάστημα πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στο «νησί της Αφροδίτης».
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.