Πλαίσιο Computers: Καθαρά κέρδη 3 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο 2013
Στα 3 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη της Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ, στο πρώτο τρίμηνο του 2013, καταγράφοντας αύξηση κατά 64,5%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία διατήρησε τις πωλήσεις της, σε μία έντονα πτωτική αγορά, διευρύνοντας, έτσι, σημαντικά το μερίδιο αγοράς της. Ειδικότερα, οι πωλήσεις της διατηρήθηκαν στα 69 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σημαντικοί παράγοντες των καλών αποτελεσμάτων είναι: «Η δεμένη και αξιόλογη ομάδα ανθρώπων που αφενός χωρίς κουρέματα μισθών και αφετέρου με συνεχή εκπαίδευση και επιβράβευση ανεβάζει διαρκώς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά της.
Η συνεχιζόμενη ροή νέων τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων Turbo X, Q Connect, @work & Sentio, που αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα τους στην αγορά και, ταυτόχρονα, την κερδοφορία τους.
Η συνεχιζόμενη αποδοχή αυτής της εξέλιξης και από τους Έλληνες καταναλωτές και από τις επιχειρήσεις επισφραγίζεται από πολλαπλές βραβεύσεις. Καταρχάς, για το νέο ανανεωμένο plaisio.gr (για 2η συνεχόμενη χρονιά, βραβείο eShop of The Year), αλλά και για τα experience points, που συνεχώς ζωντανεύουν τα καταστήματα (για 6η συνεχόμενη χρονιά, βραβείο Shop of the Year).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παπανδρέου για υποκλοπές: Πλήρη διαλεύκανση και τιμωρία όλων των υπευθύνων – όσο ψηλά κι αν βρίσκονται
- Telegram: Οι ρωσικές αρχές εξετάζουν τον αποκλεισμό πρόσβασης στην πλατφόρμα από τις αρχές Απριλίου
- Αυτά είναι τα σχέδια της ΚΕΔ για τη νέα σεζόν ενώ πιέζουν να μείνουν
- Φρίκη: Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν 14χρονο Παλαιαστίνιο και τον έβλεπαν να πεθαίνει από αιμορραγία
- Βρετανία: Αξιωματικοί μετανάστευσης κατηγορούνται ότι έκλεβαν χρήματα από μετανάστες
- Η Μπερλινάλε ήταν πάντα πολιτική: Ευρωπαίοι δημιουργοί στηρίζουν τη διευθύντρια του φεστιβάλ εν μέσω απειλών απομάκρυνσης
