Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Σύλληψη υπαλλήλου του ΣΔΟΕ και ενός ακόμη ατόμου για εκβίαση επιχειρηματία
Ένας υπάλληλος του ΣΔΟΕ, ηλικίας 47ετών, και ένας ακόμη 42χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Λαχαναγοράς, μετά από καταγγελία επιχειρηματία για εκβιασμό σε βάρος του. Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώθηκε ότι θα κινηθούν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.
Ένας υπάλληλος του ΣΔΟΕ, ηλικίας 47ετών, και ένας ακόμη 42χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχήτης Λαχαναγοράς, μετά από καταγγελία επιχειρηματία για εκβιασμό σε βάρος του.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο επιχειρηματίας ανέφερε πως ο 42χρονος, προσποιούμενος ότι είναι υπάλληλος του ΣΔΟΕ, τον απείλησε και ζήτησε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, προκειμένου να μην βεβαιώσει φορολογικές παραβάσεις στην επιχείρησή του.
Σε προκαθορισμένο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην περιοχή της Λαχαναγοράς, προκειμένου να καταβληθεί από τον επιχειρηματία το παραπάνω χρηματικό ποσό, παρουσιάστηκε ο 42χρονος και συνελήφθη. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ίδιος επρόκειτο να μοιραστεί το παραπάνω ποσό με 47χρονο υπάλληλο του ΣΔΟΕ, ο οποίος και συνελήφθη
Σε ανακοίνωση τυυ υπουργείου Οικονομικών, τονίζεται ότι θα κινηθούν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για παρόμοιες περιπτώσεις.
«Το υπουργείο Οικονομικών θα κινήσει άμεσα όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος και αφορούν υπαλλήλους που συλλαμβάνονται και απαγγέλλονται εναντίον τους κατηγορίες για τέτοιου είδους αδικήματα. Πάγια θέση του Υπουργείου είναι μηδενική ανοχή σε παράνομες συμπεριφορές από στελέχη του ελεγκτικού μηχανισμού», σημειώνεται.
Το υπουργείο καλεί τους πολίτες, να καταγγέλουν κάθε παρόμοιο περιστατικό άμεσα στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου τέτοιου είδους συμπεριφορές να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου