Τρεις συλλήψεις για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας
Μία παλαίτυπη Καινή Διαθήκη του 1765 και πέντε χρυσά νομίσματα βρέθηκαν στην κατοχή 28χρονου στην Τερπνή Σερρών που συνελήφθη από την αστυνομία μετά από αξιοποίηση πληροφοριών. Ο 28χρονος κι άλλα δύο άτομα συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Μία παλαίτυπη Καινή Διαθήκη του 1765 και πέντε χρυσά νομίσματα βρέθηκαν στην κατοχή 28χρονου στην Τερπνή Σερρών που συνελήφθη από την αστυνομία μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.
Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος αναζητούσε αγοραστές για τα αντικείμενα αυτά μέσω των δύο άλλων συνεργών του στη Θεσσαλονίκη που επίσης συνελήφθησαν.
Όλοι τους κατηγορούνται για παράβαση του Νόμου Περί Προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κόκκινο κραγιόν, τραβηγμένα μαλλιά, κρίκοι – Το 80s στυλ της Sade δεν ξεπεράστηκε ποτέ
- Παρέμβαση για την αντιμετώπιση της οπτικής ρύπανσης από το Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός
- Αντιρρήσεις για το Δημόσιο, μήνυση στον Κυρανάκη και ραντεβού σε έναν… μήνα στη δίκη για τα Τέμπη
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Πρωτοφανής η επίθεση στο πρωτοδικείο Αθηνών
- Νέα Αριστερά: Game over για τον «Zhukov» – Το «τρολ» της ΝΔ απέκτησε όνομα, επώνυμο και κυρίως καταδίκη




