Kορυφαίος businessman το νέο «αφεντικό» στην Premier League
Ο Άντονι Φράι θα είναι ο νέος πρόεδρος της Premier League, με τον Σερ Ντέιβ Ρίτσαρντς να δίνει τη θέση του σε ένα από τα πιο δημοφιλή στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου στο Νησί. Έναρξη της θητείας του νέου επικεφαλής της πρώτης κατηγορίας την πρώτη ημέρα του Ιουνίου. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος, η θητεία του Φράι θα αρχίσει την 1η Ιουνίου, όταν και θα παραλάβει τα ηνία κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Λίγκας.
Ο Άντονι Φράι θα είναι ο νέος πρόεδρος της Premier League, με τον Σερ Ντέιβ Ρίτσαρντς να δίνει τη θέση του σε ένα από τα πιο δημοφιλή στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου στο Νησί. Έναρξη της θητείας του νέου επικεφαλής της πρώτης κατηγορίας την πρώτη ημέρα του Ιουνίου.
Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος, η θητεία του Φράι θα αρχίσει την 1η Ιουνίου, όταν και θα παραλάβει τα ηνία κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Λίγκας.
Ο 57χρονος Άγγλος έχει μακρά πορεία στον επιχειρηματικό χώρο, με τις δραστηριότητές του να επεκτείνονται στον χρηματοπιστωτικό τομέα και στη διαφήμιση. Μάλιστα, ο Φράι θεωρείται εξπέρ στη βιομηχανία των media και ειδικά στον τομέα των αθλητικών γεγονότων.
«Είχα την τύχη και το προνόμιο να δουλέψω σε ορισμένους εξαιρετικούς οργανισμούς, σε διάφορους τομείς και με αρκετά μεγάλο εύρος ευθυνών, κάτι που νομίζω μου έχει δώσει τη δυνατότητα να έχω σφαιρική άποψη για τα πράγματα. Είμαι παθιασμένος με τον αθλητισμό και πιστεύω πως θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις προκλήσεις», τόνισε ο ίδιος ο Φράι.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Δέκα μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ, ο Κριστιάν Κίβου είναι έτοιμος να καταρρίψει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Αρμάντο Καστελάτσι – Η ατάκα α λα Μουρίνιο που τον έκανε… Special Κίβου.
Ο Στίβεν Τζέραρντ παρακολούθησε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με φίλους σε μαγαζί με μπιλιάρδα. Η αντίδραση του θρύλου της Λίβερπουλ στο νικητήριο γκολ του Φαν Ντάικ στο 100ο λεπτό είναι χαρακτηριστική.